loading
close
SON DAKİKALAR

Başkan Akgün, TBB Encümen üyeliğine seçildi

Başkan Akgün, TBB Encümen üyeliğine seçildi
Tarih: 04.06.2015 - 11:42
Kategori: Yerel

Türkiye Belediyeler Birliği'nin (TBB) Mayıs oturumunda Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün yeniden encümen üyeliğine seçildi.

Türkiye Belediyeler Birliği'nin (TBB) Mayıs oturumunda Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün yeniden encümen üyeliğine seçildi.

Belediye başkanı ve meclis üyelerinin bir araya geldiği TBB'nin Mayıs ayı Meclis toplantısı Ankara'da gerçekleşti. TBB Encümen Üyesi ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'in divan başkanlığında yapılan toplantıda bir yıl süreyle görev yapacak Encümen Üyeleri için seçim yapıldı. Seçilen Encümen üyeleri bir yıllığına görev yapacak.

Faaliyet Raporu kabul edildi

TBB Meclis Üyelerinin katılımı ile düzenlenen toplantıda 2014 Yılı Faaliyet Raporu'nun görüşülmesine geçildi ardından da, Birlik faaliyetlerine ilişkin olarak katılımcılar bilgilendirildi. Meclis oturumunda faaliyet raporunun kabul edilmesinin ardından, 2014 yılı Bütçe Kesin Hesabı da görüşülerek karara bağlandı. Ardından da yeni encümen üyelerinin seçimi yapıldı. Birliğin en deneyimli belediye başkanlarından olan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün yeniden Encümen Üyeliği görevine seçildi.

Anahtarlarını Akgün'ün elinden aldılar

Ayrıca Meclis'te Sosyal sorumluluk ve yardım faaliyetleri kapsamında bazı belediyelere araç yardımı yapıldı. Türkiye Belediyeler Birliği Mayıs ayı Meclis Toplantısı kapsamında DMO’dan temin edilen 95 araç 47 ildeki 95 belediyeye dağıtıldı. TBB Meclis Üyeleri, TBB Encümen Üyeleri ile araç teslim alacak belediye başkan ve üst düzey yetkililerinin katılımıyla gerçekleşen törende 47 adet kazıcı yükleyici, 25 adet damperli kamyon, 22 adet çöp kamyonu ve 1 adet yol süpürme aracından oluşan 95 aracın anahtarı teslim edildi. Düzenlenen törende bazı belediyeler araçlarının anahtarlarını TBB Encümen Üyesi ve Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün'ün elinden aldı.

Vişne Haber Ajansı

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları