loading
close
SON DAKİKALAR

Başkan Altınok Öz'den Atalar'a 'Prestij Caddesi' projesi

Başkan Altınok Öz'den Atalar'a 'Prestij Caddesi' projesi
Tarih: 09.05.2017 - 11:12
Kategori: Yerel

Tasarım Araştırma Katılım Atölyesi TAK Kartal’ın, geçtiğimiz günlerde Atalar Mahallesi’nde gerçekleştirdiği ‘Yaşayan Sokak’ etkinliğinde mahallelilerle birlikte alınan sonuçlar, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün katılımıyla değerlendirildi.

Tasarım Araştırma Katılım Atölyesi TAK Kartal’ın, geçtiğimiz günlerde Atalar Mahallesi’nde gerçekleştirdiği ‘Yaşayan Sokak’ etkinliğinde mahallelilerle birlikte alınan sonuçlar, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün katılımıyla değerlendirildi. Kartal Belediyesi Hizmet Binasında yapılan çalışmada Başkan Altınok Öz, TAK Kartal ekibi ve birim müdürleriyle, Atalar Mahallesi’nde ‘Toplama (+) ve Çıkarma (-)’ yöntemi ile başlatılan çalışmanın sonuçlarına ilişkin fikir alış verişinde bulundu.

TAK Kartal ekibinin, ilçe genelinde mahalle sakinlerinin fikirlerini alarak yaptığı ‘Toplama (+) ve Çıkarma (-)” yöntemine göre; toplama yönteminde mahallenin sorunları toplanırken, çıkarma yönteminde de en çok dile getirilen sorunlar belirleniyor. Belirlenen sorunlar daha sonra tasarımcılarla tartışılarak, Kartal’da prestij caddeleri için genel ilkeler belirleniyor.

Atalar Caddesi’nin prestij caddesine dönüştürülmesi projesinin konuşulduğu çalışmada Başkan Altınok Öz’ün yanı sıra Başkan Yardımcısı Gökhan Yüksel, İmar ve Şehircilik Müdürü Müjgan Özer, Temizlik İşleri Müdürü Cengiz Türkmen, Destek Hizmetleri Müdürü Cem Çetin, Park ve Bahçeler Müdürü Cemal Şahan, Zabıta Müdürü Atilla İlgün, Fen İşleri Müdürü Ayhan Taş ve Sağlık İşleri Müdürü Nuray Sancaklı yer aldı. Çalışmanın ardından Başkan Altınok Öz, Atalar Caddesi’nin prestij caddesine dönüşmesi projesinde gerçekleştirilecek alt yapı çalışmaları hakkında ilgili birimlere ilk talimatları verdi.

Vişne Haber Ajansı

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları