loading
close
SON DAKİKALAR

Başkan Altınok Öz’den kulüplere mesaj!

Başkan Altınok Öz’den kulüplere mesaj!
Tarih: 18.01.2017 - 10:16
Kategori: Şehir

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz ve Kartal Kaymakamı Cemil Aksak, Kartal Cevizli Anadolu Spor Kulübü’nün organize ettiği kahvaltıya katıldı.

Kartal Cevizli Anadolu Spor Kulübü’nün lokalinde düzenlenen kahvaltıya; Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz ve Kartal Kaymakamı Cemil Aksak’ın yanı sıra; Kartal Belediyesi Başkan Yardımcıları Gülcemal Fidan, Ali Apaydın, Gökhan Yüksel, Kartal İlçe Müftüsü Mustafa Baytar, Kartal Milli Eğitim Müdürü Ali Rıza Aka, Kartal Lütfü Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Recep Demirhan, Kartal Mahalle Muhtarları, sivil toplum kuruluşların temsilcileri, siyasi parti temsilcileri, Okul müdürleri, Cevizli Anadolu Spor Kulübü’nün yöneticileri katıldı. Kartal Cevizli Anadolu Spor Kulübü Başkanı Dursun Cıvak Başkan Altınok Öz’e teşekkür ettiği konuşmasında şunları ifade etti: “Sayın Kaymakamım, Sayın Belediye Başkanım ve çok değerli misafirlerimiz hepiniz hoş geldiniz. Cevizli Anadolu Spor Kulübü, şampiyon olarak süper amatör ligine çıkmıştır. Kulübümüzün bundan sonraki hedefi bal ligi, sonrasında ise 3. lige çıkmaktır. Her daim yanımızda olan Kartal Belediye Başkanı Sayın Op. Dr. Altınok Öz’e teşekkür ediyoruz, maddi manevi her zaman yanımızda oldular.”

“Çocuklarımıza sahip çıkan kulüplerin her zaman yanındayız”

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, sporu desteklerken çocuk ve gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutma gayesinde olduklarını vurguladığı konuşmasında şunları söyledi: “Biz, her şeyden önce sporu, buradaki gibi amatör çocuklarımızı kalkındırmak ve onları kötü alışkanlıklardan uzak tutmak için destekliyoruz. Maalesef Türkiye’de spor yöneticilerinin hedefleri başka oluyor. Bu sebepten gönüllü çalışanlarla yola devam etmek gerek. Çocuklarımıza sahip çıkan, oynatan, yetiştiren kulüplerin her zaman yanındayız. Kartal’ı seviyoruz, gençlerimizi seviyoruz, geleceğimizi seviyoruz.”

Vişne Haber Ajansı

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları