loading
close
SON DAKİKALAR

Başkan Karalar’dan D–400 trafiğini rahatlatacak hamle

Başkan Karalar’dan D–400 trafiğini rahatlatacak hamle
Tarih: 17.12.2015 - 15:06
Kategori: Yerel

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar’dan, Adana–Mersin güzergâhında özellikle otogar çevresindeki araç geçişlerde yaşanan trafik yoğunluğunu rahatlatacak çok önemli bir hamle geldi.

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar’dan, Adana–Mersin güzergâhında özellikle otogar çevresindeki araç geçişlerde yaşanan trafik yoğunluğunu rahatlatacak çok önemli bir hamle geldi.

Belediye Başkanı Karalar, Fevzipaşa Mahallesi’nde D–400’ün kuzeyinde Mersin istikametine paralel ilerleyen yolu genişletme ve asfalt çalışmasıyla birlikte alternatif bir güzergâh haline getirdi. Fevzipaşa Mahallesi’ndeki yol genişletme ve asfaltlama çalışmasını yerinde denetleyen Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar’a mahalle muhtarları ve vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Başkan Karalar’ın çalışmaların devam ettiği güzergâhtan geçen vatandaşlarla ayaküstü samimi sohbetler yapması dikkat çekti.

Fevzipaşa Mahalle Muhtarı Adnan Küçük, yol çalışmasından duyduğu memnuniyeti dile getirirken, “Bu yol mezbelelik haldeydi. Vatandaşlarımız yaya olarak bile geçemiyordu. Sayın başkanım buraya el attı. Çok güzel bir altyapı ile asfaltımızı dökmüş bulunuyoruz. Gerçekten uçak bile inebilecek bir yol yapıldı. Kendilerine mahallem ve şahsım adına teşekkürlerimi sunuyorum. Emekleri geçen tüm çalışanların da ellerine kollarına sağlık” dedi.

“Geldiğimiz günden beri gece gündüz çalışıyoruz. Gece gündüz de çalışmaya devam edeceğiz” diyen Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Adana’da yaşanan trafik sıkıntısını bir nebze de olsun rahatlatacak bu çalışmanın oldukça önemli olduğunu söyledi. Başkan Karalar şunları söyledi; “Adana’da trafik çok sıkıntı biliyorsunuz. Aslında bu güzergâh mevcut D–400’ün alternatifi bir yoldur. Eski adıyla E–5 tıkandığında bu güzergâh kullanılıyordu. Ben de kullanıyordum bu yolu zaman zaman. Bir ara bu yola baktım ki tıpkı muhtarımızın dediği gibi araç da gitmiyor, insan da gitmiyor. Kimin sorumluluk sahasına giriyor diye bakmadan kolları sıvadık ve çalışmaya başladık. Muhtarlarımızın da ifade ettiği gibi gerçekten çok önemli bir alternatif geçiş yolunu vatandaşlarımızın hizmetine yeniden sunduk. Bu çalışma D–400’ü de rahatlatacaktır.”

Vişne Haber Ajansı - Çiçek Güçlü

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları