loading
close
SON DAKİKALAR

Başkana Forma

Başkana Forma
Tarih: 04.10.2011 - 12:11
Kategori: Spor

Orduspor maçında galibiyet golünü atan Cristian Baroni formasını tüm arkadaşlarına imzalatarak dün Metris Cezaevi’nde tutuklu bulunan Aziz Yıldırım’a yolladı

Orduspor karşısında galibiyeti getiren golü atan Fenerbahçe’nin Brezilyalı yıldızı Cristian Baroni, maçta giydiği 16 numaralı formasını Metris Cezaevi’nde tutuklu bulunan Başkan Aziz Yıldırım’a gönderdi.
Karşılaşmanın 31. dakikasında rakip fileleri havalandırdıktan sonra saha kenarına gelerek üzerinde Yıldırım’ın fotoğrafının bulunduğu tişörtü havaya kaldıran ve golü başkana hediye eden tecrübeli oyuncu dün de büyük bir jest yaparak formasını tüm arkadaşlarına imzalatarak cezaevine yolladı. Yıldırım’ın kendisine her fırsatta büyük destek veren oyuncularının bu hareketinden dolayı bir hayli duygulandığı bildirildi.
Bu arada Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman tarafından takıma transfer edilen Andre Santos, Emmanuel Emenike ve Mamadou Niang gibi isimlerin kulübe kâr sağlayarak gitmesi, camiada genç çalıştırıcının büyük başarısı olarak gösteriliyor.
Sarı-lacivertli ekipte üçüncü sezonunu yaşayan ve bu dönem içinde tüm transferleri bizzat yöneten Kocaman’ın ciddi rakamlar ödenerek Fenerbahçe’ye getirdiği isimlerden hiç zarar etmemesi futbolcu seçimlerindeki becerisini de gözler önüne serdi.
Özellikle Santos’un Arsenal’e 7 milyon euroya transfer olması büyük bir başarı olarak gösterilirken, Kocaman’ın da İngiltere’nin dört büyük kulübünden birisine oyuncu satmanın gururunu yaşadığı öğrenildi. Fenerbahçe, bu sezon sattığı Emenike, Santos ve Niang’tan toplam 21,5 milyon euro bonservis bedeli alırken, geçmişte sadece Baliç ve Okocha’nın satışlarından para kazanabilmişti. Transferde kılı kırk yaran  Kocaman’ın, Young Boys’tan transfer edilen Bienvenu’dan da çok umutlu olduğu ve bu oyuncunun ilerki yıllarda ciddi rakamlarla satılabileceğini düşündüğü öğrenildi.

 

ANTEP STARTI VERİLDİ
Süper Lig’e Orduspor galibiyetle başlayan Fenerbahçe, izin yapmadan Gaziantepspor maçı hazırlıklarına start verdi. Antrenmanda, Orduspor maçında ilk 11’de görev alan oyuncuların alt sahada yenileme çalışmaları yaptıkları bildirildi. Diğer oyuncuların ise üst sahada koşu ve ısınma hareketleriyle başladıkları antrenmana, dar alanda yaptıkları pas organizasyonları ile devam ettiği, çift kale maçla antrenmanın tamamlandığı belirtildi. Sakatlıkları süren Emre, Serdar, Gökhan Gönül ise idmana çıkmadı.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları