loading
close
SON DAKİKALAR

Başkent'te nişanlı dehşeti: 3 ölü

Başkent'te nişanlı dehşeti: 3 ölü
Tarih: 12.02.2012 - 20:30
Kategori: Yerel

Başkent'te 22 yaşındaki Gazi Aktaş, nişanlısı 18 yaşındaki Özge Barışkan ile nişanlısının amcası 27 yaşındaki Sadık Barışkan'ı öldürdükten sonra intihar etti.

Olay, bugün sabah saatlerinde Çankaya İlçesi'nde meydana geldi. Bir alışveriş merkezinden kasiyar olarak çalışan Özge Başaran, ailesine rağmen, geçtiğimiz Haziran ayında bir benzinlikte yıkama elemanı olan Gazi Aktaş ile nişanlandı. Ancak bir süre sonra Gazi Aktaş'ın kıskançlıklarından bıkan genç kız, hem ailesine hem de Gazi Aktaş'a nişanı atmak istediğini söyledi. 

Bunu kabullenmeyen Gazi Aktaş'ın konuşma bahanesiyle bugün haftalık iznini kullanan nişanlısı Özge Barışkan'ın evine gitti. Bir süre sohbet eden ikili arasında tartışma çıktı. Tartışmaya amca Sadık Barışkan da katılınca, Gazi Aktaş belindeki silaha sarıldı. 

Aktaş, amca yeğene rastgele ateş etmeye başladı. Silahtan çıkan kurşunların isabet ettiği Sadık ve Özge Barışkan olay yerinde yaşamını yitirdi.  Katliamın ardından bu kez silahı kendi başına dayayan Gazi Aktaş, tetiği çekip yaşamına son verdi.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları