loading
close
SON DAKİKALAR

Bayanlarda Dev maç Fenerbahçe'nin..

Bayanlarda Dev maç Fenerbahçe'nin..
Tarih: 13.02.2012 - 00:18
Kategori: Spor

Fenerbahçe Universal, deplasmanda Eczacıbaşı Vitra'yı da zorlu bir mücadeleden sonra 3-0 mağlup edip etti.

Eczacıbaşı Vitra-Fenerbahçe Universal: 0- 3 

Eczacıbaşı spor salonundayapılan maçı Erdal Akıncı- Esat Danzili yönetti.

Eczacıbaşı Vitra: Esra**, Büşra**, Neslihan***, Mirka**, Poljak**, Elif**, (Gülden(L)**, Sena*, Gözde*, Asuman*, 

Fenerbahçe Universal: Eda***, Naz**, Sokolova***, İpek***, Seda***, Y.K.Kim***, Merve (L)***, Nihan*** 

Setler: 20-25, 18-25, 8-25 
Süre: 70 Dk. (26-25-19 ) 

Eczacıbaşı Vitra “Şehitleri saygıyla anıyoruz” pankartı ile sahaya çıktı. Bir dakikalık saygı duruşundan sonra başlayan karşılaşmaya her iki takım da iyi başladı. Karşılıklı alınan sayılarla geçen ilk setin teknik molasını Fenerbahçe 8-7 önde tamamladı. Sonraki sürelerde oyuna ağırlığını koymaya başlayan Sarı-Lacivertliler Sokolova, Seda ve Kim’in smaçlarıyla sayıları buldu, ikinci teknik molayı da 16-12 önde geçti. Sonraki sürelerde skoru 19-13 yapan Fenerbahçe farkı da 6 sayıya çıkarttı. Seti kaybedeceğini anlayan Eczacıbaşı, Neslihan, Mirka ve Elif’in yerine Sena, Gözde ve Asuman’ı aldı. Gözde’nin etkili servisi ile Eczacıbaşı üst üste aldığı sayılarla farkı bir sayıya düşürdü, skor 20-21 oldu. Fenerbahçe oyunu bırakmadı; Sokolova, Seda, İpek ve Kim’in etkili servis, yerinde bloklarıyla Eczacıbaşı’nın manşetlerini bozdu, smaçlarla da sayıları buldu. Fenerbahçe, seti de 25-20 almasını bildi. 

Eczacıbaşı Kulübü Başkanı Faruk Eczacıbaşı ve yöneticileri ile Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Ali Koç ve bazı yöneticilerinin de izlediği maçın ikinci seti de birinci setin kopyasıydı. Set karşılıklı alınan sayılarla geçti. Teknik molaları 8-7 ve 16-14 önde bitiren konuk takım Fenerbahçe Universal seti de 25-18 alıp skoru 2-0 lehine çevirdi. 

Maçın üçüncü setinde ev sahibi Eczacıbaşı Vitra, kendi sahası ve seyircisi karşısında beklenen oyunu gösteremedi. Manşette, blokta ve smaçlarda üst üste hatalar yaptı. Bu hataları çok iyi değerlendiren Sarı Lacivertiler ilk teknik molaya 8-5 önde girdi.

Fenerbahçe’nin Antrenörü Kamil Sönmez verdiği taktiklerle takımını çok iyi oynattı. İkinci teknik molayı da 16-6 önde geçen Fenerbahçe seti 25-8 maçı da 3-0 kazandı. Üç maçta üç galibiyet alan Fenerbahçe önemli engelleri de aşmış oldu, maçı kazanmanın da büyük sevincini yaşadı. Eczacıbaşı Başkanı Faruk Eczacıbaşı, görünen skor 17-7'yken salonu terk etti.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları