loading
close
SON DAKİKALAR

Baykal Cephesi Düğünde Toplanıyor

Baykal Cephesi Düğünde Toplanıyor
Tarih: 25.02.2012 - 14:42
Kategori: Siyaset

Pazar günü yapılacak Olağanüstü Kurultay öncesi CHP’de parti yönetimine muhalif isimler Cumartesi günü bir nikâhta biraya gelecek.

Nikâh sahibi ilginç bir isim. Eski CHP MYK üyesi ve eski Ağrı İl Başkanı Savcı Sayan, İzmirli öğretmen Gülşah Koyuncu ile dünya evine girecek.

Ankara Rixos Otel’de yapılacak nikâh törenine CHP’den eski ve yeni birçok milletvekili ve partili davetli.

Sayan’ın nikâh şahitleri ise Deniz Baykal ve Akparti Ağrı milletvekili Fatma Salman Kotan olacak. Nikâhı Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek kıyacak.

Gecenin konukları arasında CHP’den birçok isim var. Nikâha, Murat Karayalçın, İlhan Kesici, Umut Oran, belediye başkanları, işadamları ve basın temsilcileri katılacak.

Baykal kurultay öncesi son olarak bu nikâhta görüntülenecek. Sayan, nikâha tüm eski ve yeni CHP’lilerin davetli olduğunu açıkladı. Sayan, parti yönetimine Pazar ve pazartesi yapılacak kurultaylara dikkat çekerek “Gelin üç düğün birden yapalım” diyerek mesaj gönderdi.

CHP Genel başkanı Kemal Kılıcdaroğlu ve eski genel sekreter Önder Sav’ın nikaha katılıp katılmayacakları ise merak konusu…

Nikâh töreni saat 19.30’da slayt gösterisi ile başlayacak. Türkiye haritası üzerinde doğu ve batıdan gelen iki kalbin tam ortada birleşmesinin canlandırıldığı slaytın sonunda bir de mesaj var. O mesajda “Türkiye bölünecek diyenlere inat, yine bir Kürt, bir Türk ile evleniyor. Türkiye birbirini seviyor.”yazacak.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları