loading
close
SON DAKİKALAR

Bayram sabahı evi yandı!

Bayram sabahı evi yandı!
Tarih: 12.02.2012 - 15:01
Kategori: Yerel

Osman ve Nevriye Fışkın, bayram sabahı yaşadıkları bu kötü olay karşısında gözyaşlarına hakim olamadı.

ANTALYA’da sabaha karşı bir apartmanın 3’üncü katında henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan yangın paniğe neden oldu. Oturulamaz hale gelen evin sahibi Osman ve Nevriye Fışkın, bayram sabahı yaşadıkları bu kötü olay karşısında gözyaşlarına hakim olamadı.

Konuksever Mahallesi 811. Sokak’ta Duranay Sitesi D Blok’ta oturan Osman ve Nevriye Fışkın’ın evlerinden saat 03.00 sıralarında dumanların yükseldiğini görenler polise ve itfaiyeye haber verdi. Olay yerine gelen ekipler bina sakinlerini uyandırarak dışarı çıkmalarını sağladı. Yataklarından kalkarak sokağa fırlayan bina sakinleri, kısa süreli panik yaşadı. Üçüncü kattan yükselen alevlere basınçlı suyla müdahale eden itfaiye ekipleri, yangını yarım saat süren çalışmanın ardından kontrol altına aldı.

’EVİM GİTTİ, PARALARIM YANDI’

Olay yerine gelen sağlık ekibi ve komşuları tarafından sakinleştirilmeye çalışılan evin sahibi Nevriye Fışkın "Evim gitti, paralarım yandı. Bayram sabahı olacak iş mi Allahım?" diyerek feryat etti. Eşyaları kullanılamaz hale gelen aileyi, akrabaları teselli etmeye çalıştı.

Fışkın çiftinin ifadesine başvuran polis, yangının çıkış nedenini belirmek için inceleme başlattı.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları