loading
close
SON DAKİKALAR

Bedenleriyle Atatürk'ün imzasını oluşturan lise öğrencilerinden görsel şölen

Bedenleriyle Atatürk'ün imzasını oluşturan lise öğrencilerinden görsel şölen
Tarih: 18.05.2018 - 17:04
Kategori: Yurt

Antalya'nın Muratpaşa İlçesindeki Hacı Malike Mehmet Bileydi Anadolu Lisesi'nin öğrencileri, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bedenleriyle Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün imzasını oluşturarak görsel bir şölene imza attı.

Hacı Malike Mehmet Bileydi Anadolu Lisesi'nde 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla düzenlenen etkinliğe Türk Halk Müziği'nin usta ismi Sümer Ezgü de katıldı.

Etkinliğin koordinatörü beden eğitimi öğretmeni Birsen Atmaca'nın gençlerin arzusunu ilettiği Sümer Ezgü'nün olumlu cevap vererek katıldığı etkinlikte renkli dakikalar yaşandı. Alanda Ezgü'nün okuduğu "Ovalar ovalar" türküsüne yöre oyunu teke zortlatması ile eşlik eden öğrenciler, giydikleri Atatürk tişörtleri ile görsel şölen sundu. 

Halk oyunları gösterisinin ardından 300 öğrenci, okul bahçesine Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün imzasını bedenleriyle oluşturdu.

Etkinlik kortej yürüyüşüyle devam etti.

Öğrencilerin bayramını kutladıktan sonra Gençlik Haftası nedeni ile bu gösteriye uzun zamandir hazırlandıklarını belirten okul müdürü Oktay Elmalı, Sümer Ezgü'nün de bu bayram gençleri yalnız bırakmayarak etkinliğe değer kattığını söyleyerek, teşekkür etti.

Kaynak : Vişne Haber Ajansı

ÜYE YORUMLARI

ALİ

http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/turkiye/978834/99._yil_coskusu.html
http://www.hurriyet.com.tr/ogrenciler-bedenleriyle-ataturkun-imzasini-ci-40840975
ARD NİYETLİSİNİZ

06.12.2018, 10:01
Yorum Yap

Facebook Yorumları