loading
close
SON DAKİKALAR

Berat Albayrak: Ekonomik saldırılar yabancı bir başkentte planlandı

Berat Albayrak: Ekonomik saldırılar yabancı bir başkentte planlandı
Tarih: 31.10.2018 - 09:29
Kategori: Ekonomi

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak yaptığı açıklamada, "Ekonomik saldırılar yabancı bir başkentte planlandı" dedi.

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, 10 Ağustos günü bazı spekülatörlerin bir ülkenin başkentinde toplanıp Türkiye ekonomisine saldırı planı yapmış olabileceklerini söyledi. Spekülatörlerin planının dolar kurunu 10 lira düzeyine çıkarmak olduğunu savunan Bakan Albayrak, ancak aldıkları önlemler sayesinde spekülatörlerin amaçlarına ulaşamadıklarını, 13 Ağustos günü duvara tosladıklarını ifade etti.

Sözcü'den Erdoğan Süzer'in haberine göre Bakan Albayrak, TBMM’de 2019 yılı bütçe teklifinin tümü üzerinde konuştu. Sabah saat 11.00'de başlayan görüşmelerde komisyon üyesi milletvekilleri bakana çok sayıda soru yöneltti. Ancak Bakan Albayrak, konuşmasının tamamını icraatlarını anlatmaya ayırırken vekillerden gelen soruların tamamını yanıtsız bıraktı.

HANGİ BAŞKENT

Albayrak'ın spekülatörlerin saldırı planı yaptığı iddiaları ise komisyonda tepkiyle karşılandı. Muhalefet milletvekilleri, böyle bir olayın hayal ürünü olmadığının anlaşılabilmesi için hem spekülatörlerin hem de toplanılan ülke başkentinin açıklanmasını istediler. Ancak Albayrak, bu konuda da açıklama yapmadı.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları