loading
close
SON DAKİKALAR

Berk Ertuğrul, Chp İstanbul Gençlik Kolları Başkanlığı’na Aday Oldu…

Berk Ertuğrul, Chp İstanbul Gençlik Kolları Başkanlığı’na Aday Oldu…
Tarih: 11.02.2012 - 19:50
Kategori: Şehir

İTÜ İşletme Mühendisliği öğrencisi Berk Ertuğrul, bu konuda bir açıklama yaptı...

Chp Sarıyer Gençlik Kolları’ndan Berk Ertuğrul, Chp İstanbul Gençlik Kolları Başkanlığı’na Aday Oldu…
 
İTÜ İşletme Mühendisliği öğrencisi Berk Ertuğrul, bu konuda bir açıklama yaptı...
 
Ben 1985 Eskişehir doğumluyum. 2003 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi İşletme Mühendisliği bölümünü kazanınca Sarıyer ile tanıştım. CHP’ye 2007 senesinde kaydoldum. Zamanla kadrolar ile tanıştıkça taşın altına elimi koymamın gerektiğini anladım. Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun İBB, Şükrü Genç’in Sarıyer Belediye Başkanlığı adaylık süresince İTÜ’de bazı çalışmalara katıldım. Sarıyer siyasetine Sarıyer Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı seçilerek girdim. Bu süreçte “Sarıyer’de seçmen odaklı siyasal pazarlama” üzerine bir tez yazdım ve bitirme ödevi olarak bunu okula sundum. Sarıyer’de bu konuda yapılan ilk ve tek çalışma budur. Türkiye’de ise siyasal pazarlama üzerine yapılan akademik çalışma sayısı iki elin on parmağını geçmez. Bu çalışmalardan birisi de benim çalışmamdır. Neden sonra Engin Denizhan arkadaşımın ricası ile CHP Sarıyer Gençlik Kolları Eğitim Sekreterliği görevini kabul ettim. Eğitim Sekreterliğimden sonra, Örgütten Sorumlu Başkan Yardımcılığı yaptım.
 
Neden Adayım ?
 
Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Gençlik Örgütü ve yapılarının, birilerinin adamı olarak lanse edilmesine bir tepki olarak adayım. Benim anladığım gençlik örgütü hiç kimseden telkin almayan ve biat kültürünü kabullenmeyen, parti disiplini ve doktrinlerinden ayrılmadan dünü analiz eden yarına yeni yapılar ortaya koyma bilinci ile çalışan ekipler demektir. Biz gençler Atatürk’ün bize bıraktığı iki önemli esere sahip çıkma adına siyaset yaparız. Bu iki önemli eser ülkemiz ve partimizdir.

Bununla birlikte, Mustafa Kemal Atatürk’ün de, Gençler! Cesaretimizi takviye ve devam ettiren sizsiniz. Siz almakta olduğunuz eğitim ve kültür ile, insanlık meziyetinin, vatan, fikir hürriyetinin en kıymetli sembolü olacaksınız. Ey yükselen yeni nesil! İstikbal sizindir. Cumhuriyet’i biz kurduk; onu yükseltecek ve devam ettirecek sizsiniz.” Sözünde dediği gibi eğer ülkenin bekasını devam ettirecek bizler isek bizlere bir şans verilmesini gençler adına gerekli gördüğüm için yapılacak bir seçimde aday olacağımı beyan ediyorum.

Hedeflerim
 
Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Örgütü ile birlikte önce ilçeler, iller ve genel merkezde genç liderler çıkartacak ve ülkemizin daha devrimci, sosyal, Atatürkçü ve çağdaş bir yönetim tarzı ile yönetilmesinde öncü olacağız. Ayrıca Genel Merkez’de Gençlik Kolları ile ilgili alınacak kararlar ve değişikliklerde sizleri daha doğru ve dik bir biçimde temsil edebilmek adına adayım.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları