loading
close
SON DAKİKALAR

Berkin Elvan için Okmeydanı'nda anma

Berkin Elvan için Okmeydanı'nda anma
Tarih: 07.03.2015 - 11:54
Kategori: Gündem

Gezi Parkı olayları sırasında polisin attığı gaz fişeğinin başına isabet etmesi sonucu yaşamını yitiren Berkin Elvan için anma etkinliği düzenleniyor.

Gezi Parkı olayları sırasında polisin attığı gaz fişeğinin başına isabet etmesi sonucu yaşamını yitiren Berkin Elvan için anma etkinliği düzenleniyor.

İlk olarak Elvan için Okmeydanı Cemevi'nde yemek veriliyor. Törene CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin, CHP'li Umut Oran, Sezgin Tanrıkulu, HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Ergenekon ve Balyoz davası sanıklarından emekli Kurmay Albay Dursun Çiçek, Berkin Elvan’ın ailesi, yakınları ve sevenleri katıldı.

Okmeydanı girişi Berkin Elvan’ın fotoğraflarından oluşan pankartlarla süslendi

Berkin Elvan'ın babası Sami Elvan, "Bugün Berkin'imizin yıl yemeği var. Ondan sonra da örf adetlerimize göre mezarına gitmeyi düşünüyoruz" dedi.

Bugün ülkede adaletin olmadığını söyleyen Sami Elvan, "Hala Berkin'in katillerinin ortada olmadığını görüyoruz. Hala Berkin'in katilleri hayatlarını devam ettiriyor. Ama bizim çocuğumuz ortada yok. Herkesin bu davanın peşinde olmasını istiyorum" diye konuştu.

Berkin Elvan için saat 14:00'de Okmeydanı'ndan mezarının bulunduğu Feriköy'e bir yürüyüş gerçekleştirileceği belirtildi.





DHA

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları