loading
close
SON DAKİKALAR

Beşiktaş 2-1 Kasımpaşa

Beşiktaş 2-1 Kasımpaşa
Tarih: 08.01.2023 - 00:40
Kategori: Spor

Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında Kasımpaşa'yı 2-1 mağlup eden Beşiktaş, puanını 29'a yükseltirken iç sahadaki yenilmezlik serisini ise 5 maça çıkardı.

Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında Kasımpaşa'yı 2-1 mağlup eden Beşiktaş, puanını 29'a yükseltirken iç sahadaki yenilmezlik serisini ise 5 maça çıkardı.

Karşılaşmanın 28. dakikasında Cenk Tosun'un attığı golle 1-0 öne geçen siyah-beyazlılar, Wout Weghorst'un ilk yarının son dakikasında attığı golle soyunma odasına 2-0 önde gitti.

Hadergjonaj'ın yerine 29. dakikada oyuna giren Ahmet Engin, 69. dakikada attığı golle Kasımpaşa'yı oyuna ortak etmesine rağmen 3 puanı alan taraf siyah-beyazlılar oldu.

Beşiktaş, Dolmabahçe'deki son 5 maçında 11 puan topladı.

Stat: Vodafone Park

Hakemler: Zorbay Küçük, Volkan Ahmet Narinç, Mustafa Sönmez

Beşiktaş: Mert Günok, Tayfur Bingöl, Welinton, Tayyip Talha Sanuç, Masuaku, Salih Uçan (Dk. 90+2 Umut Meraş), Gedson, Cenk Tosun (Dk. 63 Atiba), Redmond (Dk. 83 Saiss), N'Koudou (Dk. 62 Muleka), Weghorst

Kasımpaşa: Ertuğrul Taşkıran, Graovac (Dk. 90 Berat Kalkan), Donk, Yasin Özcan (Dk. 46 Petretta), Hadergjonaj (Dk. 29 Ahmet Engin), Aytaç Kara (Dk. 65 Bahoken), Eysseric, Tirpan, Fall, Ben Ouanes, Hajradinovic (Dk. 46 Celina)

Goller: Dk. 28 Cenk Tosun, Dk. 45+6 Weghorst (Beşiktaş), Dk. 69 Ahmet Engin (Kasımpaşa)

Sarı kartlar: Dk. 33 Fall, Dk. 33 Hajradinovic, Dk. 48 Donk, Dk. 77 Petretta (Kasımpaşa), Dk. 53 Welinton, Dk. 82 Salih Uçan (Beşiktaş)

Beşiktaş, karşılaşmayı 2-1 kazandı.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş’ten Açıklama;

“Kazanmamız gereken bir maçtı ve sonuçta kazandık. Oyuncularım gayret gösterdi. Oyun olarak eksiklerimiz oldu. İlk yarıda oyunun kontrolü bizde olmasına rağmen ara sıra kopmalar yaşandı. Top kaybımız fazlaydı. İki takım da savaştı. Rakibi tebrik ediyorum, oyuncularımı kutluyorum. Weghorst bizim için önemli bir oyuncu, yürekten oynuyor ve takıma katkı sağlıyor. Transferle ilgili konuşmayı doğru bulmuyorum, önümüzdeki maça hazırlanacağız. Oyun ve sonuç olarak çıkış arıyoruz. Konya’ya kayıpsız gitmek önemli. Deplasmanda fazla puan kaybımız var, bu durumu telafi etmek istiyoruz. Evimizde taraftarlarımızın desteğiyle kazanıyoruz ama deplasmanda kazanmak için daha çok çalışmalıyız. Konya’ya kazanmaya gideceğiz.”

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları