loading
close
SON DAKİKALAR

Beşiktaş - Fenerbahçe maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Beşiktaş - Fenerbahçe maçı saat kaçta, hangi kanalda?
Tarih: 25.02.2018 - 10:54
Kategori: Spor

Süper Lig'de bugün önemli bir karşılaşma var. Beşiktaş, Vodafone Park'ta Fenerbahçe'yi konuk edecek. Maç ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında bugün derbi maçta Beşiktaş'a konuk olacak.

Süper Lig'de 15 haftadır yenilmeyen sarı-lacivertliler, şampiyonluk yolunda kritik virajda Beşiktaş'la karşılaşacak.

Haftaya 44 puanla 3. sırada giren Fenerbahçe, 4. sıradaki Beşiktaş'ın 3 puan önünde bulunuyor.

Vodafone Park'ta oynanacak Beşiktaş-Fenerbahçe derbisini FIFA kokartlı hakem Cüneyt Çakır yönetecek.

Bugün saat 19.00'da başlayacak maç, beIN Sports'tan canlı yayınlanacak. 

MUHTEMEL 11'LER

BEŞİKTAŞ: Fabri - Gökhan Gönül, Medel, Tosic, Adriano - Hutchinson, Tolgay - Quaresma, Oğuzhan, Babel - Love
FENERBAHÇE: Volkan - Isla, Neustadter, Neto, İsmail - Josef, Mehmet Topal - Dirar, Giuliano, Chahechouhe - Fernandao

21 MAÇTIR KAYBETMİYOR

Fenerbahçe, Süper Lig'de 15 ve son 21 resmi karşılaşmayı kaybetmedi.

Ligde son 15 karşılaşmada yenilmeyen Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası'nda ise oynadığı 6 maçı da kazandı.

Son mağlubiyetini geride kalan yıl 29 Eylül'de Süper Lig'de Teleset Mobilya Akhisarspor karşısında 1-0'lık sonuçla yaşayan sarı-lacivertli ekip, daha sonra ligde oynadığı 15 maçta 9 galibiyet, 6 beraberlik aldı.

Sarı-lacivertliler, son 21 resmi maçta ise 15 galibiyet, 6 beraberlikle önemli bir seriye imza attı.

İKİ EKSİK

Fenerbahçe'de derbi maç öncesi iki eksik futbolcu bulunuyor. Sarı-lacivertlilerde sakatlığı bulunan Hollandalı futbolcu Vincent Janssen ile sarı kart cezalısı Hasan Ali Kaldırım, bugün derbide forma giyemeyecek.

Sakatlığını atlatarak hafta içi antrenmanlara başlayan Martin Skrtel ise kadroda yer alacak.

Geçen hafta mide rahatsızlığı nedeniyle forma giyemeyen kaleci Volkan Demirel de bugün forma giyebilecek.
 
Öte yandan Fenerbahçe'de, İsmail Köybaşı ve Roberto Soldado sarı kart ceza sınırında bulunuyor. 
 
DİRAR 11'E, VALBUENA KULÜBEYE
 
Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, derbi maçta Mathieu Valbuena'yı yedekte oturtup yerine Nabil Dirar'ı oynatmayı planlıyor.
 
Geçen hafta Aytemiz Alanyaspor karşısında Valbuena'yla sahaya çıkan Kocaman, bu hafta Fransız yıldızı kenarda bekletecek. Valbeuna'nın yerine, Süper Lig'de ilk kez geçen hafta yedek oturan Dirar'ın ilk 11'de olması bekleniyor.
 
Kocaman, rahatsızlığı geçen Volkan Demirel'i de Carlos Kameni'nin yerine kaleye geçirmesine kesin gözüyle bakılıyor. Sarı kart cezalısı Hasan Ali'nin yerine ise İsmail Köybaşı oynayacak.
 
SON 9 DERBİYİ KAYBETMEDİ

Fenerbahçe, Süper Lig'de oynadığı son 9 derbiyi de kaybetmedi.

Ligde son derbi yenilgisini 27 Eylül 2015'te Beşiktaş karşısında alan sarı-lacivertliler, daha sonra Galatasaray ve Beşiktaş'la oynadığı 9 maçta 4 galibiyet, 5 beraberlik aldı.

Fenerbahçe, bugün karşılaşacağı Beşiktaş'a karşı ise oynadığı son 5 resmi maçı da kaybetmedi. Sarı-lacivertliler, son 5 derbide rakibine karşı 3 galibiyet, 2 beraberlik elde etti.

VODAFONE PARK'TA YENİLGİSİ YOK

Fenerbahçe, Beşiktaş'ın yeni stadı Vodafone Park'ta yenilgi yüzü görmedi.

Dolmabahçe'deki yeni statta iki maça çıkan sarı-lacivertliler, birer galibiyet ve beraberlik elde etti.
Kaynak : AA

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları