loading
close
SON DAKİKALAR

Beşiktaş, Göztepe'yi 2-1 mağlup etti

Beşiktaş, Göztepe'yi 2-1 mağlup etti
Tarih: 24.12.2021 - 11:24
Kategori: Spor

Beşiktaş 1-0 geriye düştüğü maçta Göztepe'yi 2-1 mağlup etmeyi başardı.

Süper Lig’de 18. haftanın kapanışında Beşiktaş sahasında ağırladığı Göztepe’yi 1-0 geriye düştüğü maçta 2-1 mağlup etmeyi başardı. Göztepe adına 1 penaltının kaçtığı, Beşiktaş’ın kırmızı kartla 10 kişi kaldığı mücadelede 3 puan siyah beyazlıların oldu.

Vodafone Park’taki kritik mücadelede 3. dakikada Cherif Ndiaye’nin golüyle maça 1-0 geride başlayan Beşiktaş 31’de Cyle Larin ile beraberliği yakaladı.

41’de Ersin Destanoğlu Göztepe’nin kazandığı penaltıda Soner Aydoğdu’nun şutunu müthiş çıkararak takımını oyunda tuttu.

İlk yarı 1-1’lik skorla tamamlanırken ikinci 45’te sahneye Rachid Ghezzal çıktı. 60’ta ceza sahası yayından çok şık vuran yıldız isim Beşiktaş’ı 2-1 öne geçirdi.

82’de Valentin Rosier ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyun dışında kaldı ve son 10 dakika Beşiktaş 10 kişiyle mücadele etti. Göztepe kalan sürede beraberlik golünü bulamayınca Dolmabahçe’den eli boş ayrıldı.

Bu sonucun ardından Beşiktaş U19 Teknik Direktörü Önder Karaveli yönetimindeki 3 maçta 7. puanını aldı. 2 maçtır kazanamayan Göztepe ise galibiyet hasretini 3 maça çıkardı.

Beşiktaş 28 puanla 7. sıraya yükselirken, Göztepe 14 puanla düşme hattında 19. sırada kaldı. Göztepe haftaya evinde Adana Demirspor’u ağırlayacak, Beşiktaş ise deplasmanda Konyaspor’a konuk olacak.

Önder Karaveli yönetiminde 7 puan

Beşiktaş, teknik direktör Sergen Yalçın'ın istifasının ardından göreve getirilen 19 yaş altı teknik sorumlusu Önder Karaveli yönetiminde iki galibiyet ve bir beraberlikle 7 puan aldı.

Karaveli yönetiminde Yukatel Kayserispor'u 4-2 ve Göztepe'yi 2-1 yenen siyah-beyazlı takım, Fenerbahçe ile de 2-2 berabere kaldı.

Gol yeme serisi sürüyor

Beşiktaş'ın ligdeki gol yeme serisi Göztepe karşısında da sürdü.

Sezonun ilk 4 maçında gol yemeyen siyah-beyazlı takım, üst üste 14. maçta kalesinde gol gördü.

Beşiktaş söz konusu 14 maçta toplam 27 gol yedi.

 

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları