loading
close
SON DAKİKALAR

Beşiktaş Kongresinde, Ahmet Nur Çebi yeniden başkan seçildi

Beşiktaş Kongresinde, Ahmet Nur Çebi yeniden başkan seçildi
Tarih: 29.05.2022 - 20:51
Kategori: Spor

Beşiktaş Olağan Seçimli Genel Kurulu, Beşiktaş JK Akatlar Spor Kompleksi’nde yapıldı. Saat 11.00’de başlayan oy verme işlemi saat 17.00’de sona erdi. Oylama sonucunda mevcut başkan Ahmet Nur Çebi tekrar başkan seçildi.

Beşiktaş Kulübünde bugün gerçekleştirilen olağan seçimli genel kurulunda Ahmet Nur Çebi, kesin sonuçlara göre 2777 oyla başkan seçildi.

20 Ekim 2019’dan bu yana Beşiktaş'ın başkanı olan Ahmet Nur Çebi, BJK Akatlar Spor Kompleksi’nde gerçekleştirilen Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı’nda 2777 oy alarak ikinci kez Beşiktaş JK Yönetim Kurulu Başkanı seçildi.

Kongre Üyeleri, Yönetim Kurulu, Denetim Kurulu, Disiplin Kurulu ile Seçme ve Sicil Kurulu başkan ve üyelerinin belirlendiği Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı’nda 11.00-17.00 saatleri arasında oylarını kullandı.

Toplantı Divan Başkanı Uluç Gürkan, oy sayımının tamamlanmasının ardından Başkanımız Ahmet Nur Çebi’nin 2777 oy, Fuat Çimen’in ise 1190 oy aldıklarını açıkladı.

Başkan Ahmet Nur Çebi, sonuçların açıklanmasından sonra yaptığı teşekkür konuşmasında şunları söyledi:

“Çok yorucu ama aynı zamanda keyifli bir gün oldu. Buraya gelerek oy kullanan üyelerimize teşekkür ediyorum. “Beşiktaş’a hizmet için varız” diyen arkadaşlarıma teşekkürlerimi sunuyorum. İkinci kez divan başkanlığında başkan seçilmem vesilesiyle Uluç Gürkan’a ayrıca teşekkür ediyorum. Genel kurulumuzun icrasında emekleri olan çalışanlara teşekkür ediyorum. Camiamıza teşekkür ediyorum.

Bir önceki dönem benimle çalışan yol arkadaşlarıma verdikleri destek ve Beşiktaşımıza hizmetleri için teşekkür ediyorum. Onlarla yol yürümeye devam edeceğim. Onların kıymetini çok iyi biliyorum. Beşiktaş’a hizmet etmek için aday olan ve emek veren herkesin her şeyi Beşiktaş için yaptığını iyi biliyorum.

Seçim sonuçları değerlendirme gerektirir. Herkes gibi ben de seçim sonuçlarını değerlendireceğim. Bu kadar az adaylı bir seçim olmamalıydı. Beşiktaş’a hizmet edebilecek daha çok aday olduğunu biliyorum. Beş bin civarı üyemiz oy kullandı. Oy kullanmayan üyelerimizin bunu iyi değerlendirmesi gerekir.

Herkesi Beşiktaş için birlik ve beraberliğe davet ediyorum. Birbirimize sarılalım ve destek olalım. Beşiktaş’ı hak ettiği yere uçuralım. Bunun için gereken mücadeleyi verelim.”

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi yönetimindeki yeni Yönetim Kurulu:

Başkan

Ahmet Nur Çebi

Asıl Üyeler

Engin Baltacı
Emre Kocadağ
Mehtap Mutluşan Ferah
Celal Aral
Serhan Çetinsaya
Murat Kılıç
Umut Tahir Güneş
Ali Bayrak

Yedek Üyeler

Bilgihan Cenk Sürmen
İbrahim Kemal Barış Dillioğlu
Seyit Ateş
Umut Şenol
Melih Arslan

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları