loading
close
SON DAKİKALAR

Beşiktaş Pardubice'ye şans tanımadı

Beşiktaş Pardubice'ye şans tanımadı
Tarih: 11.02.2012 - 18:57
Kategori: Spor

Beşiktaş Milangaz, 2. tur 4. maçında BK Pardubice'i 76-69 yendi.

FIBA Eurochallenge (K) Grubu'nda forma sıkıntısı çeken Beşiktaş Milangaz, 2. tur 4. maçında BK Pardubice'i 76-69 yendi.

Çek Cumhuriyeti'nin Pardubice kentindeki CEZ Arena'da yapılan maçın ilk periyodunu 23-21 önde bitiren Beşiktaş Milangaz, devre arasına da 35-34 üstün girdi. İki denk takımın karşılaşmasında skorda fark fazla açılmazken, 3. periyotta hücumda rakibine oranla daha etkili olan Türk temsilcisi bu periyodu da 58-53 önde geçerek maçtan 76-69 galip ayrılmayı başardı.

Beşiktaş Milangaz'da Adam Morrison 26 sayı, Ersin Dağlı 14 sayı, Pop Mensah Bohsu 12 sayı ve 12 ribaunt, David Hawkins de 10 sayıyla dikkati çekti.

BK Parodubice'de ise Marcus Arnold 27 sayıyla maçın en skorer ismi oldu.

Beşiktaş Milangaz, grubunda bir sonraki maçında sahasında Rusya'nın BC Nizhny takımıyla karşılaşacak. 21 Şubat Salı günü Beşiktaş Milangaz Arena'da yapılacak karşılaşma saat 20.30'da başlayacak.

Beşiktaş Prag'da Forma Yaptırdı

Siyah beyazlı takım, BK Pardubice maçı için Çek Cumhuriyeti'ne gelirken formalarının olduğu çanta unutulunca THY yetkilileri tarafından uçağa konulmaya unutulunca formasız kalmıştı.

Daha sonra kafilede bulunan Beşiktaş Amatör Şubelerden Sorumlu Üyesi Şeref Yalçın, Prag'da yeni forma yaptırdı ve bu kriz çözülmüş oldu.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları