loading
close
SON DAKİKALAR

Beşiktaş toz duman

Beşiktaş toz duman
Tarih: 12.02.2012 - 18:07
Kategori: Spor

Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören'in bugün Lig TV'de yaptığı açıklamalar Siyah Beyazlı camida büyük yankı uyandırdı

Başkan Demirören kendisine, Beşiktaş’a ve Türk futboluna ilişkin sorulara cevap verdiği yayında, Siyah Beyazlı yönetim kurulunu da eleştirdi. 

Yıldırım Demirören 31 Ocak 2010’da yapılan seçimde kendisinin oluşturduğu yönetim kurulundan bazı isimlerin 3 Temmuz’da başlayan futbolda şike iddiaları soruşturması kapsamında yaşanan süreçte kendisi eleştirdiğini belirtmiş şunları söylemişti. 

"Artık gerçekleri konuşma zamanı geldi. Yönetim kurulundaki bazı arkadaşlarım ve camiadaki bazı isimler cezaevinde bulunan arkadaşlarımı bana karşı kullanmaya başladılar. Bu durum beni çok rahatsız ediyor. Artık herkes haddini bilecek. Oturduğu yerde oturacak. Bu isim benim ikinci başkanım dahi olsa ya istifa edecekler, ya görevlerini yapacaklar." 

Başkan Demirören’in bu açıklamalarından sonra Beşiktaş ikinci başkanı Metin Keçeli’nin, yapılan açıklamadan rahatsızlığını Yıldırım Demirören’e ilettiği öğrenildi. Keçeli’nin Demirören’e yine yönetim kurulundan başka yönetici aracılığı ile haber gönderdiği ve ’Başkan ne demek istiyor tam anlayamadım. Eğer benimle ilgili bir sıkıntısı varsa bana söylesin. 

Ben başkandan en geç iki gün içinde cevap bekliyorum’ dediği öne sürüldü. Keçeli’nin ayrıca kesinlikle istifa etmek gibi bir düşüncesi olmadığı, Demirören’in yaptığı açıklama ile ilgili kendisine net bilgi vermemesi halinde basın toplantısı düzenleyeceği, yönetim içinde yaşanan sıkıntıları anlatacağı kaydedildi. Öte yandan Siyah Beyazlı camida başkan Demirören’in açıklamaları farklı bir açıdan da değerlendirildi. 

Futbolda şike iddialarına yönelik soruşturma kapsamında 14 Temmuz’dan bu yana cezaevinde bulunan kulübün asbaşkanı Serdal Adalı’nın tahliye olması sonrasında 2013’de yapılacak olan başkanlık seçimlerinde aday olma ihtimalinin kulislerde konuşulmasının Demirören’i rahatsız ettiği belirtiliyor. Adalı’nın böyle bir düşüncesinin olup, olmadığı tam olarak bilinmezken, Metin Keçeli ve Beşiktaş Belediye Başkanı İsmail Ünal’ın Serdal Adalı adına camiada 2013 yılındaki seçim için çalışma yaptığı izleniminin Demirören’i rahatsız ettiği iddia ediliyor. 

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları