loading
close
SON DAKİKALAR

Beşiktaş'a 3 müjdeli haber birden geldi

Beşiktaş'a 3 müjdeli haber birden geldi
Tarih: 12.02.2012 - 01:36
Kategori: Spor

Beşiktaş'ta sakatlıkları bulunan Ersan Adem Gülüm, Bebe ve Hugo Almeida'nın dönüş tarihleri belli oldu.

Beşiktaş yoğun geçen bir dönemin ardından milli maçlar sebebiyle tam anlamıyla nefes almaya hazırlanıyor. Son 23 günde UEFA Avrupa Ligi ve Spor Toto Süper Lig'de toplam 7 maç oynayan Siyah Beyazlı takım, bu süreçten Almeida'nın yaşadığı sakatlık dışında bir kayıp vermeden çıktı.
 

15 EYLÜL'DE SAKATLANAN ALMEIDA, LİGİN 6. HAFTASINDA OYNANACAK BEŞİKTAŞ-KAYSERİSPOR MAÇI İLE SAHALARA DÖNECEK

Portekizli oyuncu iyi başladığı sezonda takımının gol yükünü sırtlanmışken UEFA Avrupa Ligi E Gurbu ilk maçında Beşiktaş'ın Maccabi Tel-Aviv ile 15 Eylül'de oynadığı karşılaşmada sakatlanmıştı. Almeida, yaşadığı sakatlık sonrası 3 hafta sürecek bir tedavi sürecine girmişti. Son bir haftadır koşulara başlayan Almeida'nın Beşiktaş'ın ligin 6. haftasında oynanacak Kayserispor maçında az da olsa süre alabilecek duruma geleceği öğrenildi. Golcü futbolcunun Kayserispor maçının ardından farklı bir sakatlık yaşamaması halinde ligin 8. haftasında oynanacak Fenerbahçe derbisinde tam olarak hazır durumda olacağı belirtildi.

ERSAN GÜLÜM'ÜN 2012 ŞUBAT AYINDA TAKIMDAKİ YERİNİ ALMASI BEKLENİYOR

Öte yandan Beşiktaş'ın sezon öncesi hazırlık kampında sakatlanan Ersan Gülüm ise 3 ay süren fizik tedavi çalışmasının ardıdan koşulara başlaması teknik heyeti mutlu etti. Genç futbolcunun 2012 Şubat ayına kadar tedavisine devam edileceği öğrenilirken, yine şubat ayının ikinci haftasında maç oynayabilecek düzeye gelebileceği kaydedildi.

TEDAVİSİNİ PORTEKİZ'DE SÜRDÜREN BEBE, BEŞİKTAŞ'IN PLAF-OFF'A KALMASI DURUMUNDA SİYAH BEYAZLI FORMAYI GİYEBİLECEK

Beşiktaş'ın bir diğer uzun süreli tedaviye tabi tutulan sakat oyuncusu olan Bebe ise tedavisine ülkesi Portekiz'de devam ediyor. Bebe yeni sezon öncesi Portekiz 21 Yaş Altı Milli Takımı formasını giyerken sakatlanmış ve sahalardan Ersan gibi altı ay uzak kalacağı belirtilmişti. Sol diz ön çapraz bağlarında yırtık oluşan genç oyuncunun Lizbon'da hem Beşiktaş sağlık heyeti, hem de Manchester United sağlık ekibi tarafından takip edilen tedavi sürecinin en erken Mart ayında tamamlanması bekleniyor.

Bebe'nin tedavi sürecinde bir aksaklık olmaması halinde ve Beşiktaş'ın Play-Off'lara kalması durumunda, genç oyuncunun Play-Off sürecinde Siyah Beyazlı formayı giymesi ön görülüyor.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları