loading
close
SON DAKİKALAR

Beşiktaş'ta Carvalhal Gitti Havutçu Geldi

Beşiktaş'ta Carvalhal Gitti Havutçu Geldi
Tarih: 03.04.2012 - 14:51
Kategori: Spor

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ve yönetimi dün yaptığı toplantıda Portekizli çalıştırıcı Carlos Carvalhal'in görevine son verme kararı aldı...

Beşiktaş yönetimi Portekizli Teknik Direktör Carlos Carvalhal ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdı. Siyah-Beyazlı yönetim, Süper Final öncesi takımın başına Futbol Genel Direktörü Tayfur Havutçu'yu getirdi. Sezon başı kampı sırasında şike soruşturması kapsamında görevi bırakmak zorunda kalan Havutçu, eski görevinin başına döndü.

Dün öğleden sonra Akaretler'deki kulüp binasında bir araya gelen yönetim kurulu, Carlos Carvalhal ve futbolcuların durumunu masaya yatırdı. Samsunspor maçı öncesine kadar Başkan Fikret Orman play-off'lara da Carvalhal ile gitmeyi düşünüyordu. Ancak ilk defa başkan olarak geldiği İnönü Stadı'ndan mağlubiyetle ayrılınca tecrübeli çalıştırıcı ile yolları ayırma kararı aldı. Yönetim kuruluna bu düşüncesini sunan Orman, Carvalhal ile konuşarak aldıkları kararı iletti. Carlos Carvalhal'e hizmetlerinden dolayı teşekkür edildi. Başarılı çalıştırıcı, yönetimin böyle bir karar almasından dolayı bir kırgınlık yaşamadığını belirterek, "Beşiktaş'la çok güzel günler geçirdim. Ancak normal bir sezon geçirmediğimizi herkes gördü. Yönetimin böyle bir karar almasına saygı duyuyorum." dedi.

Portekizli teknik adam, bugün Ümraniye Tesisleri'ne giderek futbolcularla vedalaşacak. Yönetim ise akşam kendisi onuruna bir yemek verecek. Sabah idmana takımın başında Tayfur Havutçu çıkacak. Havutçu'nun sözleşmesi ilk etapta play-off sonuna kadar olacak. Sonrasında yönetim yeni bir değerlendirme yapacak. Genç çalıştırıcının play-off maçlarında başarılı olması halinde takımı gelecek sezon da çalıştırması bekleniyor.

Görev Dağılımı Belli Oldu

Siyah-Beyazlı Kulüp'te dün 5 saat süren yönetim kurulu toplantısında görev dağılımı yapıldı. 2. başkanlığa Ahmet Nur Çebi getirilirken genel sekreterlik görevini yedek üye Mesut Urgancılar üstlendi. Mali İşler: Berk Hacıgüzeller, İcra Kurulu: Cem Bilge, Futbol Komitesi: Tamer Kıran, Ahmet Kavalcı, Deniz Atalay, Basketbol: Abdullah Sözer, Amatör: Erdal Karacan, Yeniden yapılanma: Adnan Dalgakıran, Hukuk Levent Erdoğan, İletişim: İsmet Berkan.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları