loading
close
SON DAKİKALAR

Beşiktaş'ta gece kulübü tadilatında yangın; 29 ölü var!

Beşiktaş'ta gece kulübü tadilatında yangın; 29 ölü var!
Tarih: 02.04.2024 - 15:00
Kategori: Yaşam

İstanbul Valiliğinden yapılan son açıklamaya göre: Beşiktaş Gayrettepe'deki yangında 29 kişi hayatını kaybetti.

İstanbul İtfaiyesinden yapılan açıklamada;

"Beşiktaş Gayrettepe Mahallesi Gönenoğlu Sokak'ta yer alan 13 katlı binanın işyeri olarak kullanılan giriş katı yanmakta. Ekiplerimiz olaya müdahale ediyor."

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya yaptığı açıklamada;

"İstanbul Beşiktaş Gayrettepe’de meydana gelen yangınla ilgili soruşturma başlatılmıştır. Hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Konuyla ilgili gelişmeleri kamuoyuyla paylaşmaya devam edeceğiz." dedi.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğu yaptığı açıklamada;

"Gayrettepe’de meydana gelen yangında 8 vatandaşımızın hayatını kaybetmesinden ötürü çok üzgünüz. 6’sı ağır 15 yaralımız var. Hayatını kaybeden yurttaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum." dedi.

İmamoğlu ikinci paylaşımında;

"Gayrettepe’de çıkan yangında ne yazık ki hayatını kaybeden vatandaşlarımızın sayısı 16’ya ulaştı. İtfaiye ekiplerimizin yoğun çabası devam ediyor."

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç konu hakkında yaptığı paylaşımda;

"İstanbul’un Beşiktaş İlçesi Gayrettepe Mahallesindeki bir işletmede çıkan yangında hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum.

Çıkan yangınla ilgili İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından adli soruşturma başlatılmış olup, 3 Cumhuriyet savcısı görevlendirilmiştir.

Olay yeri incelemesi ve delil toplama çalışmaları devam etmekte, iş güvenliği ve yangın konusunda uzman 3 kişilik bilirkişi ekibi de yangının çıkış nedeniyle ilgili çalışmalarını sürdürmektedir.

Olayla ilgili işyeri yetkilisi 3 kişi ile birlikte mesul müdür ve tadilattan sorumlu 1 kişi olmak üzere toplam 5 şüpheli hakkında gözaltı kararı verilmiştir.

Soruşturma tüm yönleriyle ve titizlikle sürdürülmektedir."

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları