loading
close
SON DAKİKALAR

Beşiktaş’ta Özel Halk Otobüsü şöförünün gerçekleştirdiği olayda yaralanan Yalçın Tahir Billur hayatını kaybetti

Beşiktaş’ta Özel Halk Otobüsü şöförünün gerçekleştirdiği olayda yaralanan Yalçın Tahir Billur hayatını kaybetti
Tarih: 03.11.2019 - 22:51
Kategori: Gündem

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sözcüsü Murat Ongun yaptığı açıklamada; "Beşiktaş’ta ÖHO şöförünün gerçekleştirdiği olayda yaralanan Yalçın Tahir Billur ne yazık ki vefat etmiştir. Kendisine Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı dileriz" dedi.

Murat Ongun yaptığı açıklamada; "Kağıthane-Kabataş seferi yapan Özel Halk Otobüsü şoförü, güzergahı dışındaki bir durağa aracı sürerek durak ve otobüsteki 14 vatandaşımızı yaralamıştır. Tedavisi devam etmekte olan 12 vatandaşımıza acil şifalar dileriz. Konuyla ilgili en doğru bilgileri kamuoyuyla paylaşacağız.

Beşiktaş’ta otobüsü güzergahı dışındaki bir durağa sürerek vatandaşlarımızı yaralayan gözaltındaki Özel Halk Otobüsü şöförüyle ilgili adli ve idari işlemler başlatılmıştır. Yaralı vatandaşlarımızın sağlık durumlarını yakinen takip etmekteyiz.

Beşiktaş’ta ÖHO şöförünün gerçekleştirdiği olayda yaralanan Yalçın Tahir Billur ne yazık ki vefat etmiştir. Kendisine Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı dileriz. Yaralı vatandaşlarımızın tedavilerini yakından takip ediyoruz. Bir an önce sağlıklarına kavuşmaları tek arzumuz."

Kaynak : www.istanbulgercegi.com - Dilfiraz Değerli

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları