loading
close
SON DAKİKALAR

Beşiktaş'tan İskoçya’nın Rangers FC kulübüne transfer olan Rıdvan Yılmaz açıklaması

Beşiktaş'tan İskoçya’nın Rangers FC kulübüne transfer olan Rıdvan Yılmaz açıklaması
Tarih: 25.07.2022 - 20:47
Kategori: Spor

Beşiktaş Jimnastik Kulübünden yapılan açıklama ile Rıdvan Yılmaz'a teşekkür edildi. Açıklamada; "Rıdvan Yılmaz’a Tüm Emekleri İçin Teşekkür Eder, Futbol Kariyerinde Başarılar Dileriz" denildi.

Beşiktaş JK'dan yapılan açıklamada;

Rıdvan Yılmaz, Rangers FC’ye Transfer Oldu

Beşiktaş Futbol A.Ş., profesyonel futbolcumuz Rıdvan Yılmaz’ın kesin transferi için Rangers FC kulübü ile anlaşmaya varıldığını KAP’a bildirdi.

Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş.’den Kamuyu Aydınlatma Platformu’na gönderilen açıklama şöyle:

“Profesyonel futbolcumuz Rıdvan Yılmaz'ın Rangers FC Kulübü'ne kesin transferi konusunda; 4.000.000 Avro garanti bedel, 2.250.000 Avro şarta bağlı bedel ve oyuncunun Rangers FC ile sözleşmesi devam ederken bir başka kulübe kiralanması veya kesin transferi hallerinde, net transfer gelirinin %20'sinin Şirketimize ödenmesi, şeklinde anlaşma sağlanmıştır.”

"Futbol Akademimizde yetişen, 2018-19 sezonundan bu yana giydiği Futbol A Takımımızın formasıyla kazandığımız Süper Lig, Türkiye Kupası ve Süper Kupa şampiyonluklarında pay sahibi olan, sahada gösterdiği özverili performansla taraftarlarımızın beyefendi kişiliğiyle her renkten futbolseverin beğenisini toplayan Rıdvan Yılmaz’ı İskoçya’nın Rangers FC kulübüne uğurluyoruz.

Kulübümüzün Türk futboluna armağanı olan Rıdvan Yılmaz’ın Avrupa yolculuğunda Beşiktaşımızı ve Türk futbolunu en iyi şekilde temsil edeceğine yürekten inanıyoruz.

Rıdvan Yılmaz’a Kulübümüze hizmetleri için teşekkür ediyor, futbol kariyerinde sonsuz başarılar diliyoruz." denildi.

Rıdva Yılmaz takım arkadaşlarına veda etti;

 

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları