loading
close
SON DAKİKALAR

Beşir Atalay'dan deprem Açıklaması

Beşir Atalay'dan deprem Açıklaması
Tarih: 24.10.2011 - 13:20
Kategori: Özel Haberler

Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay; "Deprem bölgesinde herşey kontrol altında."

Konuşmasına, deprem bölgesinin tamamen kontrol altında olduğunu belirterek başlayan Atalay, tüm enkazların başında yeteri kadar profosyonel ekibin olduğunu ifade etti.

Ölü sayısının 264'e çıktığını belirtti.

Yaralı sayısının belli olmadığını fakat tüm imkanların o bölgeye taşındığını ifade eden Atalay, can kaybının ise 264'e çıktığını belirtti.

Ambulans ve Profesyonel ekip ihtiyacımız yok

Beşir Atalay konuşmasına şu şekilde devam etti;

"Depremle, depremin hasarıyla ilgili çok sistematik bir çalışma yapıyoruz, eskiden olduğu gibi Türkiye böyle durumlarda aciz kalmıyor. Daha koordineli, kısa sürede koordinasyon kuruluyoruz, Başbakanlık'ta dün bir toplantı yaptı Ankara'da ilgili bakanlarımız, arkadaşlar katıldı ve peşinden biz buraya geldi hemen ardından Başbakanımız bakanlarımızla buraya intikal ettiler yani devletin bütün imkanları en üst seviyede buraya getirilmiş oldu. Zaten valilerimizin koordine olmasında bir sıkıntı yok, İçişleri Bakanımız ve Kalkınma Bakanımız Erçiş'i koordine ettiler, ben buradayım Şehircilik, Sağlık Bakanımız, Van milletvekilimiz, AFAD'ın yetkilileri, Kızılay'ın Genel Müdürü hepimiz buradayız."

Ayrıntılar gelecek...

-Vişne haber ajansı-


ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları