loading
close
SON DAKİKALAR

Beykoz Alperenler Derneğinden, Kılıçdaroğlu'na destek açıklaması

Beykoz Alperenler Derneğinden, Kılıçdaroğlu'na destek açıklaması
Tarih: 27.05.2023 - 01:21
Kategori: Gündem

28 Mayıs 2. tur Cumhurbaşkanlığı seçiminde, tarafımız ve desteğimiz Şehit Liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu suikast davasının takipçisi ve Sinan Ateş'in katillerini bulacağının sözünü veren Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nadır.

Beykoz'da faaliyet gösteren Alperenler Eğitim ve Kültür Derneği, 28 Mayıs Pazar günü Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimlerinde kime  destek vereceklerini açıkladı.

2017 senesinde yapılan referandumda Büyük Birlik Partisi Genel Merkezi'nin şaibeli 'evet' kararına karşı 'hayır' dedikleri için feshedilen BBP Beykoz İlçe teşkilatı mensuplarının faaliyetlerini sürdürdüğü Alperenler Derneği; Cumhurbaşkanlığı seçimleri için destek açıklaması yaptı. 

Alperenler Derneği'nden 'şimdi karar ve hesap sorma zamanı' başlığı ile yapılan açıklamada dernek başkanı Özer Güneş; " Seçim sürecinde Ak Partili'lerin ve iktidar nimetlerinden nemalanma peşinde olan eski dava arkadaşlarımızın psikolojik baskılarına ve her türlü dezenfarmasyona karşı eğilmeden bükülmeden tavır alan adam gibi duruş ortaya koyan Alperenler Derneğimize, kıymetli dava arkaşlarımıza bu Muhsin'ce duruşlarından dolayı Alperenler Dernek Başkanı olarak teşekür ederim.

Pazar günü yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçiminde, tarafımız ve desteğimiz Şehit Liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu suikast davasının takipçisi olacağının ve Sinan Ateş'in katillerini bulacağının sözünü veren Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nadır." diyerek  Zafer Partisi, Adalat Partisi ve Turan Hareketi'nin desteklediği Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu için desteklerini açıkladı.

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları