loading
close
SON DAKİKALAR

Beylikdüzü Belediyesi'nden Kaymakam Okur'a veda yemeği

Beylikdüzü Belediyesi'nden Kaymakam Okur'a veda yemeği
Tarih: 28.08.2019 - 17:28
Kategori: Yerel

Beylikdüzü Belediyesi, Denizli Vali Yardımcılığı görevine atanan Beylikdüzü Kaymakamı Mehmet Okur onuruna, Cemil Hoca Restaurant’ta bir veda yemeği düzenledi.

İstanbul’un Beylikdüzü İlçe Kaymakamlığı görevinden, Denizli Vali Yardımcılığı’na atanan Mehmet Okur, Beylikdüzü Belediyesi’nin düzenlediği vefa yemeğiyle ilçeye veda etti. Masaları tek tek dolaşarak tüm davetlilere katılımları için teşekkür eden ve tokalaşarak veda eden Kaymakam Mehmet Okur, yaptığı konuşmada ise Beylikdüzü’nü çok sevdiğini ve unutmayacağını söyledi. Kaymakam Mehmet Okur’a görev süresi boyunca Beylikdüzü’ne yaptığı hizmetler için teşekkür eden Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, Kaymakam Okur’a günün anısına plaket takdim etti. Gürpınar’daki Cemil Hoca Restaurant’ta düzenlenen yemeğe, Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık’ın yanı sıra; Beylikdüzü Belediye Meclisi Üyeleri, mahalle muhtarları, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, iş dünyasından temsilciler ve çok sayıda davetli katıldı. 

Çalık: Beylikdüzü Sizi Hep Hatırlayacak

Açılış konuşmasında, Kaymakam Mehmet Okur’a görev süresi boyunca Beylikdüzü’ne yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür eden Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, "Beylikdüzü sizi çok sevdi. Sizin de Beylikdüzü’nü çok sevdiğinizi biliyoruz. Herkesi duyan, herkesin sorununa eğilen, herkesi dinleyen ve dikkate alan bir yönetim anlayışıyla hizmet ettiniz. Devletin hep sıcak yüzünü vatandaşa gösterdiniz. Vefa, aldıklarını geri vermektir. Aynı zamanda kadir kıymet bilmektir. Beylikdüzü kenti, sizin kadrinizi, kıymetinizi biliyor. Bunu hiçbir zaman unutmayın. Bu kent sizi, her daim, bu kente kattıklarınızla iyi hatırlayacaktır.” dedi.

Okur: Gönlüm Sizlerle

İçişleri Bakanlığı’nın son kararnamesiyle Denizli Vali Yardımcılığı’na atanan Beylikdüzü Kaymakamı Mehmet Okur ise yaptığı veda konuşmasında “Otuz üç yıl bu memlekete, bu mesleğe gönül verdim, ter döktüm. Şu anda bunun onur ve gururunu yaşıyorum. Tayinim çıktığından beri çok güzel dilekler iletildi, bana. Beylikdüzü’nden gönül rahatlığıyla ayrılıyorum. Allah, burada görev yapan diğer arkadaşlara da benim gibi gönül rahatlığı içerisinde, alnı açık, başı dik, huzurlu, görevini yapmış olmanın mutluluğunu duyarak görevden ayrılmayı ve sizlere veda etmeyi nasip etsin. Belki fiziki olarak aranızdan ayrılacağım ama gönlüm sizlerden yana. Sizlere huzur dolu, mutlu, ailenizle beraber sağlık sıhhat içerisinde nice yıllar diliyorum.” dedi. Konuşmaların ardından Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, Kaymakam Mehmet Okur’a plaket; ilçe protokolü üyeleri de çeşitli anılar takdim etti. 

 

Kaynak : Vişne Haber Ajansı-www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları