loading
close
SON DAKİKALAR

Beylikdüzü Devlet Hastanesi başhekimi Op. Dr. Ali Kalyoncu hayatını kaybetti

Beylikdüzü Devlet Hastanesi başhekimi Op. Dr. Ali Kalyoncu hayatını kaybetti
Tarih: 29.07.2021 - 21:53
Kategori: Yaşam

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, Beylikdüzü Devlet Hastanesi başhekimi Op. Dr. Ali Kalyoncu'nun tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybettiğini duyurdu.

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca yaptığı açıklamada;

"Fedakarca çalışan bir hekim arkadaşımız aramızdan ayrıldı. Hayat kurtaran bir kardeşimizi yitirdik. Beylikdüzü Devlet Hastanesi başhekimi Dr. Ali Kalyoncu uzun süreden beri tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Başta ailesi ve sevenleri olmak üzere camiamızın başı sağ olsun." dedi.

Op. Dr. Ali Kalyoncu Kimdir?

Op. Dr. Ali Kalyoncu, 1963 yılında Trabzon’da doğdu ve lise eğitime kadar orada yaşadı. İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun olduktan sonra Bilecik’te 2 yıllık mecburi hizmetimi tamamladıktan sonra Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesinde genel cerrahi uzmanlığı eğitimi aldı. Aynı hastanede 6 yıl boyunca uzman hekim olarak görev yaptı. 9 yıl boyunca Tokat Devlet Hastanesi’nde genel cerrahi uzmanı olarak çalıştı. Sudan ve Somali gibi ülkelerde 2 ay boyunca görev aldıktan sonra Tokat Devlet Hastanesi’nin başhekimliği görevine getirildi. 1 Temmuz 2017’den itibaren Beylikdüzü Devlet Hastanesi’nde genel cerrahi uzmanlığı yaptı. Op. Dr. Ali Kalyoncu 21 Mayıs 2019 tarihinden beri Beylikdüzü Devlet Hastanesi başhekimiydi.

Kaynak : wwww.istanbulgercegi.com - Dilfiraz Değerli

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları