loading
close
SON DAKİKALAR

Beylikdüzü'nde 37 Bin Liraya Daire

Beylikdüzü'nde 37 Bin Liraya Daire
Tarih: 13.02.2012 - 09:55
Kategori: Ekonomi

6 senede 8 proje tamamlayan Osmanlı İnşaat Yapı, Elisa Premium Life için kolları sıvadı.

6 senede 8 proje tamamlayan Osmanlı İnşaat Yapı, Elisa Premium Life için kolları sıvadı. Beylikdüzü'ne yapılacak konut alanında 45 metrekarelik 1+0 daireler 37 bin liradan satılıyor. 

Osmanlı İnşaat Yapı, Elisa Premium Life projesini kamuoyuna açıkladı. Şirketin yönetim kurulu başkanı Osman Bakırcı, Beylikdüzü'nde yapacakları konutların inşaat sektöründe şoke etkisi yaratacağını vurguladı. Türkiye'de önemli projeleri hayata geçirdiklerini dile getiren Bakırcı, "6 sene önce bu yola çıktığımızda, yaptığımız projelere rakiplerimiz 'hayal' diye bakmışlardı fakat, şu an hakikat olduğunu görüyorlar. 6 sene önce projelerimizi ortaya koyarken, 'sıfır faiz, banka kredisi yok, krediniz bizden' dediğimizde kuşkuyla bakıldı fakat şu an gururla 'biz bunu başardık' diyebiliyorum. Sektörün öncüsü olduk ve Türkiye'de bir ilke imza attık." ifadelerini kullandı. 

70 Milyon dolarlık yatırım

Beylikdüzü'nde yapılacak olan 9'uncu projenin diğer projeleri gibi ses getireceğine inandığını ifade eden Bakırcı, "Bugünden itibaren inşaat sektörünün matematiği değişiyor. Elisa Premium Life adını verdiğimiz çılgın projemizde 45 metrekarelik 1+0 rezidanslar 37 bin liraya satılacak. Bunun için 70 milyon dolarlık bir yatırım yaptık. 800 konutluk bu çılgın projemizde 1+0, 1+1, 2+1 ve 3+1 daireler olacak. 2012'in başında temelini atacağımız projemizi, 2013'ün sonunda maliklerine takdim edeceğiz." dedi. 

Bütün projelerinde temel amaçlarının 'yaşam kalitesini artırmak' olduğunu anlatan Bakırcı, şunları kaydetti: 

"Senelerce daire hayali kurup da alamayan kişiler, yeni projemiz sayesinde hem hayallerine kavuşacak hem de lüks bir rezidans sahibi olacak. Herkesin en iyi şartlarda hayatını idame ettirme hakkı olduğuna kanaat getiyor ve bu doğrultuda projelerimizi tasarlıyoruz." 

Anadolu'ya da açılacak

Şu an Beylikdüzü'nde halihazırda Beylife Rezidans 1, Beylife Rezidans 2, Beylik Evler ve Diyanet-Sen olmak üzere 4 bin 500 konutluk projelerinin olduğunu belirten Osmanlı İnşaat Yapı Yönetim Kurulu Başkanı, şöyle devam etti: 

"Bu projelerin 3 bin 500 konutunu 2012'nin haziran ayında malikleri ile buluşturacağız. Yüzde 80 kabaları bitmiş durumda. Bu konutlardan da yüzde 70'ini satmış bulunuyoruz. Yine bu bölgede teslim ettiğimiz toplam 4 bin 500 konutluk Fildişi Konakları, Nadide Evler ve İmranlı Evler olmak üzere 3 projemiz daha var. Ayrıca Beylikdüzü civarında 70 bin dönümlük arsa stokumuz bulunuyor. Elimizdeki bu stoku bitirdikten sonra bu bölgedeki projelerimizi sonlandıracağız. İstanbul'un ayrı mekanlarına ve Anadolu'ya gideceğiz." 

Hedeflerine de değinen Osman Bakırcı, "2012'de yapımına başlayacağımız Erzurum'da 5 bin, Mardin'de ise 3 bin konutluk projelerimiz var. Anadolu'ya rezidanslar yaparak, orada oturanların da hayat standartlarını artırmayı hedefliyoruz. Oralara yapacağımız projelerimize sosyal donatılar ekleyeceğiz. Dev iş merkezleri kurup, alışveriş merkezinin yanı sıra içlerine okul ve cami yapacağız." açıklamalarında bulundu. Gelinen aşamada 18 sosyal sorumluluk projesini hayata geçirdiklerini aktaran Bakırcı, Giresun, Erzurum, Mardin, Kars, Trakya Bölgesi ve İstanbul'a okullar ile sağlık ocakları yaptıklarını bildirdi.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları