loading
close
SON DAKİKALAR

Bharara'dan 'Erdoğan' tweeti!

Bharara'dan 'Erdoğan' tweeti!
Tarih: 16.04.2017 - 13:04
Kategori: Dünya

Reza Zarrab davasına bakarken görevden alınan savcı Preet Bharara, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın FETÖ'ye yardım ettikleri iddiasıyla kendisinin de aralarında bulunduğu ABD'li 17 kişi hakkında inceleme başlatılmasını Twitter hesabından yorumladı.

Reza Zarrab davasına bakarken görevden alınan savcı Preet Bharara, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın FETÖ'ye yardım ettikleri iddiasıyla kendisinin de aralarında bulunduğu ABD'li 17 kişi hakkında inceleme başlatılmasını Twitter'dan yorumladı.

Bharara, paylaştığı Tweet'inde "Putin tarafından yasaklandım ve şimdi Erdoğan tarafından suçlanıyorum. Planlı demiyorum, ama Duerte de beni uyuşturucu trafiğinden yargılarsa bir şeylerin döndüğünü düşüneceğim" ifadelerini kullandı. 



ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları