loading
close
SON DAKİKALAR

Bilecik Belediye Başkanı Melek Mızrak Subaşı mazbatasını aldı

Bilecik Belediye Başkanı Melek Mızrak Subaşı mazbatasını aldı
Tarih: 03.04.2024 - 15:24
Kategori: Yerel

Bilecik Belediye Başkanı Melek Mızrak Subaşı, Önümüzdeki 5 yıl boyunca çok güzel hizmetlere imza atacağız.

BİLECİK BELEDİYE BAŞKANI SUBAŞI MAZBATASINI ALDI

Belediye Başkanı Melek Mızrak Subaşı ve belediye meclis üyeleri, gerçekleştirilen program ile mazbatalarını aldı.
Milletvekili Yaşar Tüzün, İl Başkanı Ali Özdemir, Merkez İlçe Başkanı Melih Karaçam, belediye ile il genel meclisi üyeleri ve vatandaşlarla birlikte il başkanlığından Adalet Sarayı’na yürüyen Başkan Subaşı, mazbatasını aldı.

Mutlu ve gururlu bir günü yaşadığını kaydeden Başkan Subaşı, mazbata töreninde yaptığı konuşmada, ‘’Ben öncelikle Sayın Valimize, Seçim Kurulu Başkanımız ve Başsavcımız ile bu seçimde emeği geçen tüm kamu kurum kuruluşlarındaki görevliler ile beni yalnız bırakmayan arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Çok güzel ve nezaketli bir seçim dönemi geçirdik. Bu süreçte halkımızın bizim yanımızda olduğunu görmemiz sandıklardan güzel bir oy farkıyla çıkmamız bizleri son derece mutlu etti. Bizler buraya herkesin belediye başkanı olmak için seçildik ve öyle de olacak. Herkese emekleri için çok teşekkür ediyorum’’ ifadelerini kullandı.

Milletvekili Yaşar Tüzün de önemli ve güzel bir seçim dönemi geçirdiklerini belirterek, seçim çalışmalarında emeği olanlara teşekkür edip, Başkan Subaşı’nı tebrik etti.

BELEDİYE BAŞKANI MELEK MIZRAK SUBAŞI: ‘’ÖNÜMÜZDEKİ 5 YIL BOYUNCA ÇOK GÜZEL HİZMETLERE İMZA ATACAĞIMIZDAN HİÇ ŞÜPHEM YOK’’

Daha sonra kalabalık vatandaş grubuyla Cumhuriyet meydanından belediye binasına yürüyen Başkan Subaşı’yı çalışanlar karşıladı.

Önümüzdeki 5 yıl boyunca çok güzel hizmetlere imza atacağımızdan hiç şüphem yok’’ ifadelerini kullanan Bilecik Belediye Başkanı Melek Mızrak Subaşı, şunları söyledi:

‘’Sadece 75 günlük bir ara vermiştik. Tekrar bir araya geldik. Güveniniz için sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum tüm halkımıza.  Seçim sürecini çok iyi şekilde geçirdik, mazbatamızı aldık. Oy veren vermeyen tüm vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Önümüzdeki 5 yıl boyunca çok güzel hizmetlere imza atacağımızdan şüphem yok. Bizler yeni gelmedik, geri geldik. İşin özü bizler 5 yıl boyunca birlikte çalıştık. Son bir buçuk yıl ise başkan vekilliği dönemini birlikte geçirdik. Güzel işler başardık. Yine güzel işler yapmaya devam edeceğiz. Ben her yerde çalışan arkadaşlarımla övünüyorum. Böyle de olmaya devam edecek.’’ İfadelerini kullandı.

BAŞKAN SUBAŞI: ‘’BURADA HERKES EKMEĞİNİN PEŞİNDE. ÇALIŞAN HER ARKADAŞIMIN YANINDAYIM’’

Konuşmasında ‘’Burada herkes ekmeğinin peşinde. Hiç kimsenin tedirginlik yaşamasına gerek yok ifadelerini kullanan Başkan Subaşı, ‘’Her zaman şunu söylüyorum. Sizler siyaset yapmayın. Siyaseti bizler yaparız. Burada herkes ekmeğinin peşinde. Bunun farkındayım. Hiç kimsenin tedirginlik yaşamasına gerek yok. Biz bu zamana kadar hiç kimsenin ‘çalışan’ altını çiziyorum. Çalışan her arkadaşımın yanında ve arkasında oldum. Bu böyle olmaya devam edecek. Sizleri seviyorum. Güzel bir 5 yıl bizleri bekliyor’’ dedi.

Belediye bahçesindeki konuşmanın ardından makama geçen Başkan Subaşı ve beraberindekiler, tebrikleri kabul ederek, fotoğraf çektirdi.

Mazbata programı, Başkan Subaşı’nın belediye bahçesinde çalışan ve vatandaşların tebriklerini kabul etmesiyle sona erdi.

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları