loading
close
SON DAKİKALAR

Bilecik Belediyesi 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkusunu dopdolu bir programla yaşatıyor!

Bilecik Belediyesi 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkusunu dopdolu bir programla yaşatıyor!
Tarih: 28.10.2022 - 17:48
Kategori: Yerel

Bilecik Belediyesi 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı programını açıkladı. Açıklanan programa göre 7’den 70’e tüm Bilecik halkı bu coşkuyu birlikte yaşayacak.

Tiyatrodan konsere, çocuk oyunlarından fener alayına dopdolu bir Cumhuriyet Bayramı kutlaması planlayan Bilecik Belediyesi, Bilecik halkını bu coşkuya ortak olmaya davet ediyor. Bilecik halkının milli bayramları her zaman farklı bir coşku ve mutlulukla kutladığını belirten Başkan V. Melek Mızrak Subaşı, “Bilecik halkının her kesimini ve her yaş grubunu düşünerek güzel bir Cumhuriyet Bayramı programı planladık. Tüm halkımızı bu coşkuya ortak olmaya bekliyoruz.” ifadelerini kullandı.

Açıklanan program ise şu şekilde:

29 Ekim Cumartesi günü saat 12.00’da Bilecik turuna başlayacak Şenlik Otobüsü gün boyu dolaşarak çocuklara bayram şekeri ve çeşitli hediyeler dağıtılacaktır. Tüm halkımız davetlidir.

29 Ekim Cumartesi günü saat 12.30’da Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezinde Zübeyde Hanım ve Türkan Saylan Gündüz Çocuk Sosyal Tesisleri öğrencilerinin hazırladığı ve sahneleyeceği Cumhuriyet Bayramı gösterisi gerçekleştirilecek. Gösteri ÜCRETSİZDİR. Tüm halkımız davetlidir.

29 Ekim Cumartesi günü saat 15.30 ve 17.30 saatlerinde 2 seans halinde sahnelenecek Cumhuriyet Çocukları adlı çocuk oyunu ÜCRETSİZ bir şekilde gerçekleştirilecektir. Tüm halkımız davetlidir.

29 Ekim Cumartesi günü saat 19.00’da Cumhuriyet Meydanından başlayacak Fener Alayı gerçekleştirilecektir. Fener Alayının hemen ardından saat 19.30’da Cumhuriyet Meydanında Cem Belevi konseri ÜCRETSİZ bir şekilde gerçekleştirilecektir. Tüm halkımız davetlidir.

Kaynak : wwww.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları