Bilgi Üniversitesi'nde 8 Mart etkinliğine tekbirli saldırı!

Bilgi Üniversitesi'nde 8 Mart etkinliğine 30-40 kişilik bir erkek grubu tarafından tekbirlerle saldırı düzenlendi.
Bilgi Üniversitesi'nde 8 Mart etkinliğine 30-40 kişilik bir erkek grubu tarafından tekbirlerle saldırı düzenlendi. Saldırıda yaralananlar olduğu bildirildi.
Saldırıyı, Twitter hesabından Yeryüzü kadınları isimli hesap duyurdu. Hesaptan yapılan duyuruda, Bilgi Üniversitesi'ndeki kadınların 8 Mart etkinliğine faşistler saldırdı. Yaralı arkadaşlarımız var. Tekbirlerle kadınlara saldıran 30-40 kişilik erkek grubundan da kampüsleri, sokakları bize dar eden zihniyetten de hesap soracağız" denildi.
@BiLGiOfficial @santralistanbul turnikeleriniz sag olsun bugun de siddetten koruyamadi bizi! pic.twitter.com/xQqyko8hdx
— Sesil Tayra Yüksel (@SesilTayra) 8 Mart 2017
Yazıklar olsun verilen dilekçeler okunmamış @BiLGiOfficial Güvenliğimizi de mi biz sağlıyalım bu iş turnike ile çözülmez pic.twitter.com/twn8977w4S
— Onur Can Kurnaz (@onrcnkrnz) 8 Mart 2017
Bilgi Üniversitesi'ndeki kadınların 8 Mart etkinliğine faşistler saldırdı. Yaralı arkadaşlarımız var.
— Yeryüzü Kadınları (@yeryuzukadinlar) 8 Mart 2017
Tekbirlerle kadınlara saldıran 30-40 kişilik erkek grubundan da kampüsleri, sokakları bize dar eden zihniyetten de hesap soracağız.
— Yeryüzü Kadınları (@yeryuzukadinlar) 8 Mart 2017
ÜYE YORUMLARI
Yorum YapFacebook Yorumları












