loading
close
SON DAKİKALAR

Bilim Üreten Öğrencilere Altın Madalya

Bilim Üreten Öğrencilere Altın Madalya
Tarih: 17.02.2012 - 18:19
Kategori: Eğitim

Ödülleri İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Muammer Yıldız ve İl Kültür Müdürü Mustafa Uslu’nun da katılacağı törende alacaklar

Sosyal başarı kadar bilimsel başarının da önemli olduğu gerçeğinden hareketle bu yıl 3.’sü yapılan Olimpiyatta başarı elde eden öğrencilere ödülleri törenle verilecek. 20 Şubat 2012 Pazartesi günü Fatih Üniversitesi Büyükçekmece Kampüsünde yapılacak törene İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Muammer Yıldız ve İl Kültür Müdürü Mustafa Uslu da katılacak.

İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Fatih Üniversitesi tarafından ortaklaşa düzenlenen 3. İstanbul Bilim Olimpiyatları’nın ödül töreni 20 Şubat 2012 Pazartesi günü Fatih Üniversitesi Büyükçekmece Kampüsü’nde yapılıyor. Fizik, Kimya, Biyoloji, Matematik ve Bilgisayar dallarında gerçekleştirilen Olimpiyatın final müsabakalarında başarı elde eden öğrencilere ödülleri verilecek.

Başarılı Öğrencilere Altın Madalya

İstanbul İli genelindeki liselerin sayısal ağırlıklı bölümlerinden Olimpiyat’a katılan öğrenciler, ortalama dört saat boyunca Fatih Üniversitesi Akademik Komisyonu tarafından hazırlanan olimpiyat sorularını cevapladılar. Öğrencileri zorlayan ve kompleks bir mantıkla hazırlanan olimpiyat sınavı sonunda 35 öğrenci dereceye girmeyi başardı. 

Olimpiyatlarda dereceye giren öğrenciler ödüllerini Fatih Üniversitesi Büyükçekmece Kampüsünde gerçekleştirilecek törenle alacaklar. Törene İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Muammer Yıldız, İl Kültür Müdürü Mustafa Uslu ve il genelindeki okullardan öğretmen ve öğrenciler katılacak. Derecelik öğrencilere İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından altın, gümüş, bronz madalya ve çeşitli ödüller verilecek. Ayrıca başarılı olan öğrencilerin danışman öğretmenlerine de İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ödül verilecek.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları