loading
close
SON DAKİKALAR

Binali Yıldırım'dan Habertürk'ün Ekrem İmamoğlu'yla ortak yayın davetine yanıt: Tek başıma vereceğim bir karar değil

Binali Yıldırım'dan Habertürk'ün Ekrem İmamoğlu'yla ortak yayın davetine yanıt: Tek başıma vereceğim bir karar değil
Tarih: 23.05.2019 - 18:15
Kategori: Gündem

AKP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, Habertürk TV'nin CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu ile ortak yayın davetine yanıt verdi.

Habertürk, İstanbul için yarışan Binali Yıldırım ve Ekrem İmamoğlu'na canlı yayına birlikte katılarak, projelerini açıklamaları çağrısında bulunmuştu. 

AKP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, dün akşam Habertürk'te Didem Arslan Yılmaz'ın sunduğu Türkiye'nin Nabzı programına konuk oalrak katıldı. Yıldırım, Ekrem İmamoğlu ile ortak yayın davetine yanıt verdi.

Yıldırım, "Olabilir, bakarız. Benim tek başıma vereceğim bir karar değil ama prensip olarak olabilir. Hele şu eteğimizdeki taşları dökelim de. 'Partisine soracak' gibi söylüyorlar ama buna iki kişi karar verecek. Bu işi çığırından çıkarmanın anlamı yok. İki adayın bunu kabul etmesi, kiminle yapılacağı konusunda mutabık kalınması" dedi.

O sırada başka bir kanalda canlı yayın konuğu olan Ekrem İmamoğlu, Yıldırım'ın bu yanıtına "Benim kararım net. Özgürlüğümle, demokrasi kurallarına uyma konusunda verdiğim sözle yola çıktım. Canlı yayında olabilir bakarız demiş. Garanti veremem, tek başıma karar veremem demiş. Fark burada. Ben 16 milyon insanın bizden ne istediğine bakarım" şeklinde karşılık verdi. 

Yıldırım, daha sonra Twitter hesabından sözlerinin çarpıtıldığını iddia ederek, "Tek başıma karar veremem" cümlemi, "partisine soracak" gibi maksatlı yayıyorlar. Çarpıtıyorlar. İki kişinin programa gitmesine bir kişi karar verebilir mi? Çarpıtılacak bir yanı yok" dedi. 

Yıldırım'ın paylaşımına gelen tepkilerden bazıları şöyle:

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları