loading
close
SON DAKİKALAR

Bir ay içerisinde 15 evi soyan hırsızlar yakayı ele verdi

Bir ay içerisinde 15 evi soyan hırsızlar yakayı ele verdi
Tarih: 12.02.2012 - 20:03
Kategori: Gündem

Ve sonunda bu da oldu. 1 ay içerisinde 15 evi soyan zanlılardan birinin çaldığı altınlarla kız istemeye gittiği ortaya çıktı.Polisin yaptığı operasyonlarla zanlılar gözaltına alındı.

Bursa'da özellikle açık olan balkon kapılarından içeriye girerek ziynet eşyası çaldıkları öne sürülen 5 kişi polis tarafından gözaltına alındı.

Bir ay içinde 15 ayrı evden 2 kilogram altın çaldıkları belirlenen zanlılarndan Harun Efe'nin çaldığı altınları babasına verip kız istemeye gittikleri ve 20 gün sonra ise düğün yapıp evlenecekleri belirlendi.

Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri Merkez Yıldırım ilçesi Işıklar ve Ertuğrulgazi Mahallelerinden yaşanan hırsızlık olayları ile ilgili çalışma başlattı. Son bir ayda 15 ayrı evden 2 kilogram altın çalınması olayıyla ile ilgili olarak yaptığı araştırmalarda hırsızlık zanlılarının daha önceden sabıkaları bulunan ve daha önceden Yıldırım İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne girerek televizyon çalan Ramazan Büyük (23), ile birlikte Ercan Can Katar (25), Halil Efe (40), çete lideri olan ve 20 gün sonra evleneceği öğrenilen Harun Efe (23) ve çaldığı altınları düğünde takması için verdiği babası Kemal Efe (58) dün sabaha karşı evlerine yapılan eş zamanlı yapılan operasyon sonucu gözaltına alındılar.

Kemal Efe'yi evde bulamayan polis mahalle camiinde sabah namazını kıldıktan sonra gözaltına alındı. Hırsızlık Büro Amiriliği'nde sorgulamaları tamamlanan zanlılar 'Örgütlü olarak hırsızlık yapmak' suçundan adliyeye sevk edildi.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları