loading
close
SON DAKİKALAR

Bir Başsağlığı da Gül'den

Bir Başsağlığı da Gül'den
Tarih: 12.02.2012 - 01:28
Kategori: Siyaset

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'den, 35 köylünün hayatını kaybettiği Uludere olayıyla ilgili açıklama yaptı

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Şırnak Uludere'de meydana gelen ve 35 kişinin hayatını kaybettiği olayın Türkiye'de sivil, asker herkesi üzdüğünü söyledi.

Yaşanan olayın sivil, asker herkesi üzdüğünü vurgulayan Gül, olayla ilgili soruşturmanın en titiz şekilde yürütüleceğini söyledi. Gül, "Hayatını kaybeden bütün vatandaşlarımıza Allahtan Rahmet, ailelerine başsağlığı diliyorum. Üzüntümüz gerçekten büyüktür, ama kesinlikle arzu edilmeyen, hiçbir zaman düşünülmeyen böyle bir talihsiz üzücü bir olayla da karşı karşıya kalınmıştır. Bir kez daha hayatını kaybedenlere Allah'tan Rahmet, Ailelerine başsağlığı diliyorum." ifadesini kullandı.

Olayla ilgili eleştirilerin hatırlatılması üzerine Gül, yapılan tüm eleştirilerin takip edildiğini söyledi. Olayın sıcağı sıcağına bir şey söylemenin doğru olmayacağını aktaran Gül, "Bunların hepsi muhakkak ki takip ediliyor. Şu anda sıcağı sıcağına bir şey söylemek doğru değil. Ama bu konuyla ilgili aldığımız bilgiler, Gerek Sayın Başbakan ile yaptığımız görüşmeler, gerek Genelkurmay'dan gelen bilgiler, Şırnak Valisi'nden verilen bilgiler çerçevesinde, hepimizin üzüntülü olduğunu ifade etmek isterim. Tekrar hepsine başsağlığı diyorum ailelerine, hepsinin acısını paylaşıyorum.''dedi

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları