loading
close
SON DAKİKALAR

Bir kalemde 600 bin TL'den vazgeçti

Bir kalemde 600 bin TL'den vazgeçti
Tarih: 12.02.2012 - 15:59
Kategori: Spor

Fatih Terim’in yardımcıları Ümit Davala ve Hasan Şaş 20’şer bin lira maaş alırken, Hagi’nin eski yardımcısı Tugay Kerimoğlu 70 bin lira kazanıyordu.

Hürriyet'in haberine göre; Kerimoğlu, rahatsızlık veren bu durum karşısında yeni mukavele istedi ve ücretini 20 bin liraya indirtti.

Galatasaray formasıyla Türk futbolunda tarih yazanlar, fedakarlıkları ile bir kez daha takdir edildi. UEFA Kupası’nı sarı kırmızılı takımın kazanmasında alın teri döken Tugay Kerimoğlu, Ümit Davala ve Hasan Şaş forma aşkını bir kez daha gösterdi, “G.Saray’da para konuşulmaz” geleneğini günümüze tekrar taşındı.

Fatih Terim’in “Eski futbolcularımla çalışacağım ve onları yetiştireceğim” sözleri sonrası Ümit Davala ve Hasan Şaş soluğu Florya’da aldı. İki genç teknik adam, yönetim ile para konuşmadı. Sözleşmeye aylık 20 bin TL karşılığında imza attı. Kadrosunda bir çok yıldızı barındıran Galatasaray’da ikilinin aldığı ücret takımın büyük kısmının maç başına aldığı ücretten daha düşük olması ise dikkat çekti.

YENİ MUKAVELE YAPILDI
Ümit ve Hasan’dan sonra fedakarlık sırası Tugay’a gelmişti. Adnan Polat döneminde Galatasaray Futbol Akademisi’nin ve alt yapısının başına getirilen eski yıldız, geçen yıl Rijkaard’ın gidişi ile A Takım’da Hagi’nin yardımcılığına getirilmiş, aylık 70 bin liraya imza atmıştı.

Teknik ekipte yaşanan değişiklik sonrası yönetim, Ümit ve Hasan’a 20’şer bin lira verirken, Tugay’ın 70 bin lira alması problem olmuştu. Bu durumu hisseden Tugay Kerimoğlu, geçtiğimiz hafta yönetimine mukavelesinin iptali için başvurdu. Yönetim de yeni bir sözleşme yaptı ve aylığını 20 bin liraya indirdi, rahatsızlığı da ortadan kaldırdı.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları