loading
close
SON DAKİKALAR

Bir tane de onun için al

Bir tane de onun için al
Tarih: 12.02.2012 - 22:41
Kategori: Özel Haberler

Silivri'de “Bir Tane de Onun İçin Al” kampanyasıyla, yardıma ihtiyaç duyan vatandaşlarla yardımseverler arasında köprü kuruldu.

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ın hayata geçirdiği en önemli sosyal projelerden biri olan Silivri Gıda Bankası, ilçede yardıma muhtaç vatandaşlara din, dil, ırk, siyasi görüş ayrımı yapmadan, yardımlarını deşifre etmeden hizmet vermeyi sürdürüyor. Her ay 3.000’den fazla haneye, 14.000’den fazla Silivriliye düzenli olarak, market sistemi ile, modern ve hijyenik şartlarda yardım gerçekleştiren Silivri Gıda Bankası Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, bireysel bağışların oranını arttırmak ve isteyen her yardımsever vatandaşın, gücü nispetinde, az da olsa derneğe bağışta bulunmasını sağlamak amacıyla yeni bir kampanyaya imza attı.

Proje 1 Ekimde hayat geçiyor

“Bir Tane de Onun İçin Al” ismiyle hayata geçirilen proje, Grup Gökkuşağı Hipermarketlerinde uygulanacak. İlk olarak sadece Bölge Trafik Karşısı’nda Mega Saray Düğün Salonu altında bulunan Gökkuşağı markette hayata geçirilen projede, marketten alışveriş yapan vatandaşlar, dilerlerse, belli tüketim malzemelerinden bir tane fazla alarak, ihtiyaç sahiplerine ulaştırılması için bağışlayacak. Marketin çıkışına yerleştirilen kutuda toplanacak olan ürünler, daha sonra Silivri Gıda Bankası aracılığıyla ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacak. Kampanyanın açılış toplantısı, 01 Ekim 2011 Cumartesi Günü saat 14.00’de Mega Saray Düğün Salonu altında bulunan Gökkuşağı markette gerçekleşecek.

Hangi ürünler bağışlanabilir?

Proje kapsamında Gökkuşağı marketten alışveriş yapan bir vatandaş ister bir adet, ister yüz adet bağış yapabilecek. Çay, sıvı yağ, toz şeker, un, makarna, kırmızı mercimek, pirinç, salça, tuz, hazır çorba, bulgur, zeytin, kuru fasulye gibi ürünlerin bağışlanabileceği kampanyada, market içerisinde yönlendirici etiket ve afişler de bağış yapmak isteyen vatandaşlara yardımcı olacak.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları