loading
close
SON DAKİKALAR

Bir tıkla kozmetik alışverişi

Bir tıkla kozmetik alışverişi
Tarih: 12.02.2012 - 02:43
Kategori: Kadın

Her kadın güzel olmak ister. Bunun ilk yolu olarak da kozmetiğe başvurur. Pek çok alışveriş merkezi, çarşı, mağaza gezer.

Kozmetik alışveriş sitesi www.vanilyaclub.com en güzel ve özel kozmetik ürünlerini ayağınıza getiriyor. Haklı olarak “Denemeden alamam, kokuyu hissetmem lazım” diyorsanız üzülmeyin. Çünkü siteye üye olduğunuzda ürünlerin deneme boyları her ay kapınıza geliyor. Sitenin sahipleri 28 yaşındaki Mustafa Ekim ve Beri Bener.

Üniversite yıllarından itibaren bilgisayar, teknoloji ve internet odaklı birçok iş yaptıklarını söyleyen Mustafa Bey üye sayısının 1000’e ulaştığını söylüyor. Üyelerin yarısı İstanbul’dan. İstanbul’u sırasıyla Ankara, İzmir ve Bursa takip ediyor. Siteden alışveriş yapabilmek için öncelikle siteye üye olmanız gerekiyor. Club’a Katıl’a tıklayarak güzellik profilinizi dolduruyorsunuz. 

Bu profilde, cilt ve saç tipinize, kullanım alışkanlıklarınıza ilişkin soruları cevaplıyorsunuz. Site de size uygun ürünleri, her ay evinize gönderiyor. Üye olabilmek için aylık 35 ya da yıllık 350 TL ödemeniz gerekiyor. Ayrıca farklı ve eğlenceli bir hediye düşünenler için 3, 6 ve 12 aylık üyelik hediye kartları da mevcut.

Ürünlerin deneme boyları her ay kapınızda 

Üyeliğinizi tamamlandıktan sonra her ay evinize lüks markaların en son çıkan güzellik ürünlerinin mini boyları özel bir kutuda gönderiliyor. Böylece seveceğiniz ya da beğeneceğiniz markaların ürünlerini evinizde denemiş oluyorsunuz. Üyelerin ürünleri satın almak istediklerinde farklı alternatifler de önerdiklerini söyleyen Mustafa Bey “Örneğin I Love New York, Little Italy ve Coney Island parfümlerini tanıttığımız Bond No.9 parfümleri için Harvey Nichols ve Brandroom mağazalarına; Nuxe, Priori ve Jane Iredale gibi lüks eczane markaları için yetkili eczanelere; Schwarzkopf BC Bonacure için lüks kuaförlere, L’Occitane, Essie için hem kendi internet sitelerine hem de VanilyaClub.com mağazasına yönlendiriyoruz. Amacımız, nerede iyi ne varsa, üyelerimize mini boylarını sunarak, zahmetsizce denetmek ve uygun ürünleri keşfetmelerine yardımcı olmak” diyor.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları