loading
close
SON DAKİKALAR

Birahanede kavga: 1 ölü!

Birahanede kavga: 1 ölü!
Tarih: 12.02.2012 - 19:17
Kategori: Yerel

Malatya’da eğlence yerlerinin bulunduğu iş hanında bir birahanenede çıkan silahlı kavgada 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.

Malatya’da eğlence yerlerinin bulunduğu iş hanında bir birahanenede çıkan silahlı kavgada 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.

Olay dün gece Cezmi Kartay Caddesi’nde meydana geldi. İşhanı içerisinde bulunan bir birahaneyi işleten Deniz Çakır ile iddiaya göre önceden aralarında husumet bulunan kişiler arasında tartışma çıktı.

Tartışmanın kısa sürede tabanca ve pompalı tüfeğin de kullanıldığı kavgaya dönüştü. Kurşunların isabet ettiği işletme sahibi Deniz Çakır, kardeşi Zülfü Çakır ve yeğeni Erhan Tok ile mutfakçı Mahmut Yağmur yaralandı.

Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla Turgut Özal Tıp Merkezi ve Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Başına kurşun isabet eden Deniz Çakır, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Olay sonrası çok sayıda polis ekibi bölgeye gelerek güvenlik önlemi aldı.

Polis, Havaya Ateş Açarak Yakaladı

Bir taksi ile kaçtıkları belirtilen şüphelileri yakalamak için geniş çaplı soruşturma başlatan polis ekipleri, olaydan 2 saat sonra şüphelilerin bulunduğu taksiyi kovalamaca sonucu sıkıştırdı. Polis taksiden inip kaçmak isteyen şüphelilerden 2 kişiyi havaya ateş açarak durdurup gözaltına alırken, kaçan diğer şüpheliler Ramazan D., Orhan D. ve Şahin D.’nin yakalanması için çalışmalar sürüyor.

Birahanede yaşanan olayla ilgili aralarında silah kullandığı tespit edilen Emrah G.’nin de bulunduğu 11 kişinin gözaltına alındığı öğrenildi. Olayın yaşandığı cadde üzerinde bulunan tüm eğlence merkezleri polis tarafından boşaltılırken, olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları