loading
close
SON DAKİKALAR

Birce Akalay, 20. yılını kutlayan LÖSEV'in iyilik ve umut elçisi oldu

Birce Akalay, 20. yılını kutlayan LÖSEV'in iyilik ve umut elçisi oldu
Tarih: 24.05.2018 - 16:39
Kategori: Magazin

“Hayatımız Çocuklarımız” diyerek uzun zamandır lösemili-kanserli çocukların tedavisine destek olmak için faaliyet yürüten LÖSEV, bu yıl 20. yaşını kutluyor.

LÖSEV, 20. yılında da ünlü isimlerle işbirliği yaparak lösemili ve kanserli çocuklara umut olmaya devam ediyor. Bu kapsamda ünlü oyuncu Birce Akalay “LÖSEV İyilik ve Umut Elçisi” oldu.

Hem ‘Siyah Beyaz Aşk’ dizisi hem de ‘7 Kocalı Hürmüz’ oyunuyla bu sezon başarılı ve yoğun bir dönem geçiren ünlü oyuncu, geçtiğimiz günlerde LÖSEV’i  ziyaret etti, LÖSEV Kurucu Başkanı Hematolog Onkolog Üstün Ezer ve lösemili çocuklarla bir araya geldi. Akalay, LÖSEV’in İstanbul atölyesinde gönüllü annelerle birlikte çalışarak birbirinden güzel bez bebekler tasarladı. Annelerle sohbet eden ve tüm günü atölyede onlarla beraber üretim yaparak geçiren yetenekli oyuncunun tasarladığı bez bebekler, çantalar, yastıklar yakında LSV Dükkan etiketiyle www.lsvdukkan.com  da, LÖSEV ofislerinde ve çeşitli mağazalarda satışa sunulacak.

AKALAY: DAHA YAPACAK ÇOK İŞİMİZ VAR

Akalay,  lösemili çocuklarla da bol bol oynayıp fotoğraf çektirdi. LÖSEV gönüllüleri ile birlikte Ramazan ayında hasta ailelerine gönderilen ihtiyaç kolilerini hazırladı. Buluşmada zaman zaman duygulu anlar yaşayan başarılı oyuncu düşüncelerini şöyle dile getirdi: “Burada gösterdiğim varlık çocukların moralleri ve sağlıkları için hayati bir önem taşıyor. Bu sorumluluğu alırken bir dakika düşünmedim. Daha yapacak çok işimiz var.”

LÖSEV’le birlikteliklerinin yeni başladığını ve yakın zamanda LÖSEV’in Ankara’daki hastanesi LÖSANTE’yi ve Lösemili Çocuklar Köyü’nü ziyaret ederek orada da farklı bir çalışmaya imza atacaklarını söyleyen başarılı oyuncu, “Lösemiyi kader olmaktan çıkaran bu dünya standartlarındaki kurumun mucizeleri hep gönüllüleri sayesinde gerçekleşmiş. Onların hepsine yürekten minnettarım ama yetmez, daha çok gönüllüye ve bağışa ihtiyacımız var, daha çok umut olabilmek için” diyerek herkese LÖSEV’e destekte bulunmaları konusunda çağrı yaptı.

Kaynak : Vişne Haber Ajansı

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları