loading
close
SON DAKİKALAR

Birleşik Kamu-İş, 5. Olağan Genel Kurulu'nu gerçekleştiriyor

Birleşik Kamu-İş, 5. Olağan Genel Kurulu'nu gerçekleştiriyor
Tarih: 19.12.2021 - 09:56
Kategori: Sendika

Birleşik Kamu-İş 5. Olağan Genel Kurulu, 18-9 Aralık 2021 tarihlerinde Birleşik Kamu-İş Merkez yönetimini, denetim ve disiplin kurullarını belirlemek için bir araya geldi. Yeni Yönetim Kurulu üyelerinin seçimi 19 Aralık 2021 günü delegelerin verdiği oylar ile belirlenecek.

Genel kurula, Türkiye’nin çeşitli illerinde üyeler ve delegeler katıldı. Genel kurul salonuna “Atatürk’ten Deniz’lere Tam Bağımsız Türkiye! Sözümüz Var”, “Kadına Yönelik Şiddete Tacize ve Kadın Cinayetlerine Hayır”, “Geleceği Yerellerde Kuracağız”, “Tam Bağımsız Türkiye Tam Bağımsız Sendika”,  “Parasız Sağlık, Parasız Eğitim”, “Laik,  Çağdaş Kamusal Ulusal Eğitim”, “Bağımsız Sendika Özgür Toplu Sözleşme”, “Güvenceli İş Güvenceli Gelecek İnsanca Yaşam” pankartları asılırken ayrıca katledilen kadınların resimleri asıldı.

Genel kurulda Birleşik Kamu-İş Genel Başkanı Mehmet Balık, MYK üyeleri  Mücahit Dede, Hasan Kütük, Ali Taştan, Levent Akça, Mehmet Yeşildağ, Doğan Altun hazır bulundu. Konfederasyona bağlı Sendikaların Genel Başkanları ve MYK üyeleri, Şube Başkanları, Siyasi Partilerin Temsilcileri, Demokratik Kitle Örgütleri ve CHP Milletvekilleri, Konfederasyonların Genel Başkanları ile çok sayıda üye katıldı.

Birleşik Kamu-İş Genel Kurulu'nda yoklama ve açılışını ardından Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Divan kurulunun başkanlığını Tüm Yerel Sen önceki Genel Başkanı Cengiz Gülebay seçildi.

Genel kurulda 4 yıllık çalışmaların anlatıldığı sinevizyon gösterisi katılımcılara izletildi.

Birleşik Kamu-İş Genel Başkanı Mehmet Balık açılış konuşmasını yaptı. Gündem maddeleri üzerinde Genel Başkanımızın konuşmasının ardından katılımcılar konuştu.

19 Aralık 2021 Pazar günü yeni yönetim kurulu üyeleri delegelerin oylarıyla seçilecek.

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları