loading
close
SON DAKİKALAR

Birleşik Kamu-İş: Güvenpark saldırısının 3. yılında kayıplarımızı anıyoruz

Birleşik Kamu-İş: Güvenpark saldırısının 3. yılında kayıplarımızı anıyoruz
Tarih: 14.03.2019 - 16:07
Kategori: Sendika

Birleşik Kamu-İş'ten Güvenpark saldırısının 3. yıl dönümünde yapılan açıklamada, "Terörü bir kez daha lanetliyor ve kınıyor; şehitlerimize rahmet, acılı ailelerine, ulusumuza sabır ve başsağlığı diliyoruz" denildi.

Birleşik Kamu-İş Konfederasyonu, Ankara’da Kızılay Meydanı’ndaki Güvenpark’ta 13 Mart 2016’da yaşanan, 36 kişinin yaşamını yitirdiği terör saldırısının 3. yıl dönümünde bir anma mesajı yayımladı.

Sendikadan "Güvenpark saldırısının 3. yılında kayıplarımızı anıyoruz" başlığıyla yayımlanan mesaj şöyle:

"Ülkemizde, terör saldırıları nedeniyle çok acılar yaşandı. Güvenpark’ta, 36 kişinin hayatını kaybettiği, 349 kişinin yaralandığı terör saldırısının üzerinden 3 yıl geçti.

13 Mart 2016’da Başkentimizin en merkezi yeri olan Kızılay’da yüzlerce sivil vatandaşımızı hedef alan terör saldırısının üzerinden yıllar geçse de acılar halen tazeliğini korumaktadır.

Masum insanların ölmesine neden olan hiçbir olayı kabullenmemiz mümkün değildir. İnsanlarımızın hepsi terörün kurbanıdır. Bu nedenle tüm terör saldırıları ulusumuzun birliğine ve ulusal bütünlüğümüze yöneliktir.

Türkiye Cumhuriyeti’nin varlığını ortadan kaldırmak, ulusal kimliğimize zarar vermek, ulus bütünlüğümüzü bölerek kardeş kavgası yaratmak isteyen terör örgütlerine geçmişte olduğu gibi bugün de karşı olacağız…

Birleşik Kamu-İş Konfederasyonu terörü bir kez daha lanetliyor ve kınıyor; şehitlerimize rahmet, acılı ailelerine, ulusumuza sabır ve başsağlığı diliyoruz."

Kaynak : Vişne Haber Ajansı-www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları