loading
close
SON DAKİKALAR

Birleşik Kamu-İş Konfederasyonu, 12 Mart 2022 Cumartesi Malatya'da 'Yoksulluk ve Fukaralık Politikalarına Dur!' eylemi yapacak

Birleşik Kamu-İş Konfederasyonu, 12 Mart 2022 Cumartesi Malatya'da 'Yoksulluk ve Fukaralık Politikalarına Dur!' eylemi yapacak
Tarih: 11.03.2022 - 18:41
Kategori: Sendika

Birleşik Kamu-İş Konfederasyonu Genel Başkanı Mehmet Balık; "12 Mart'ta Malatya, Merkez'de “Yoksulluk ve Fukaralık Politikalarına Dur!” eylemi için alanda olacağız. Malatya eylem planımızın 3. durağı olacak."

Birleşik Kamu-İş Konfederasyonu 12 Mart 2022 Cumartesi günü, Malatya’da yapılacak olan “Yoksulluk ve Fukaralık Politikalarına Dur!” eylemi için alanda olacak.
 
Birleşik Kamu-İş Konfederasyonu Genel Başkanı Mehmet Balık, www.istanbulgercegi.com'a yaptığı açıklamada; Birleşik Kamu-İş Konfederasyonu olarak 12 Mart 2022 Cumartesi günü, Malatya’da yapılacak olan “Yoksulluk ve Fukaralık Politikalarına Dur!” eylemi için alanda olacağız. İktidarın zamları geri almasını enflasyon farkının aylık olara ödenmesini talep ediyoruz" dedi.
 
Balık; "12 Mart'ta Malatya, Merkez'de “Yoksulluk ve Fukaralık Politikalarına Dur!” eylemi için alanda olacağız. Malatya eylem planımızın 3. durağı olacak."
 
 
Resim
 
Eylem Malatya, Merkez Postanesi önünde 12 Mart 2022 Cumartesi saat 13.00'da yapılacak.
Kaynak : wwww.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları