loading
close
SON DAKİKALAR

Birleşik Kamu-İş Konfederasyonu 3 Fidan’ın idam edilişinin 50. yılında saygı ve minnetle anıyoruz

Birleşik Kamu-İş Konfederasyonu 3 Fidan’ın idam edilişinin 50. yılında saygı ve minnetle anıyoruz
Tarih: 05.05.2022 - 17:59
Kategori: Sendika

Birleşik Kamu-İş Konfederasyonu; Deniz, Hüseyin ve Yusuf’un canlarını bedel olarak ödeyerek verdikleri haklı mücadelelerine sonsuza kadar sahip çıkacağız. Üç fidanın dar ağacında idam edilişinin 50. Yılında saygı ve minnetle anıyoruz.

Birleşik Kamu-İş Konfederasyonu Genel Başkanı Mehmet Balık, www.istanbulgercegi.com'a yaptığı açıklamada;

"Deniz Gezmiş, Hüseyin İnan ve Yusuf Aslan’ın aydınlık bir gelecek için verdikleri mücadele sonrasında faşist zihniyetler tarafından idam edilişinin 50. Yılında mücadele dolu hayatlarını saygıyla anmaya devam ediyoruz.

Salgın kısıtlamalarını fırsata çeviren AKP iktidarı emek ve dayanışma bilincini yasaklarla kotalarla engelleyebileceklerini sanmaktadır. Bu sene 1 Mayıs’ta yaptıkları gibi taksime kota getirerek sınıf mücadelesini engellemeye çalışan AKP iktidarı bilmelidir ki bu mücadele yeni başlamış bir mücadele değildir.

Bu mücadele, Kuvay-i Milliyeden Deniz’lere, Yusuf, Hüseyin ve Erdal’dan Uğur Mumcu’lara ve Gezi Parkına kadar yurdumuzun aydınlık geleceğine gönül vermiş milyonların mücadelesidir.

Yurdumuzun başına her zaman bela olmuş Emperyalist güçler ve onun iş birlikçileri bilmelidir ki;

Çeşitli bahanelerle söndürülemeyecek kadar derinlere işlemiş bu mücadele her zaman olduğu gibi haklı zaferine ulaşacaktır.

Birleşik Kamu-İş Konfederasyonu olarak; Deniz, Hüseyin ve Yusuf’un canlarını bedel olarak ödeyerek verdikleri haklı mücadelelerine sonsuza kadar sahip çıkacağız. Üç fidanın dar ağacında idam edilişinin 50. Yılında saygı ve minnetle anıyoruz" dedi.

Kaynak : wwww.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları