loading
close
SON DAKİKALAR

Birleşik Kamu-İş Konfederasyonu Genel Başkanı Mehmet Balık; Yoksulluk ve fukaralık politikalarına dur demek için Niğde’deyiz!

Birleşik Kamu-İş Konfederasyonu Genel Başkanı Mehmet Balık; Yoksulluk ve fukaralık politikalarına dur demek için Niğde’deyiz!
Tarih: 15.04.2022 - 14:30
Kategori: Sendika

Birleşik Kamu-İş Konfederasyonu Genel Başkanı Mehmet Balık duyurdu; Yoksulluk ve Fukaralık Politikalarına Dur Demek İçin Niğde’deyiz. 7. eylemimizi Niğde'de 16 Nisan Cumartesi günü saat 13:30 Niğde Ömer Halisdemir Meydanı’nda yapacağız.

Birleşik Kamu-İş Konfederasyonu Genel Başkanı Mehmet Balık, www.istanbulgercegi.com'a yaptığı açıklamada;

"Yoksulluk ve Fukaralık Politikalarına Dur! 7 bölgede 7 eylem planımızın yedincisi 16 Nisan Cumartesi Niğde Ömer Halisdemir Meydanı'nda gerçekleşecektir.

Son zamanlarda artan gıda, enerji ve akaryakıt gibi kalemlere gelen yüksek zamlardan dolayı yurttaşlar artık geçinememektedir. 2022 yılında yapılan maaş zamları, enflasyon ve hayat pahalılığı sebebi ile daha ilk aydan erimiştir.

Kamu emekçilerinin en az asgari düzeyde yaşayabilmesi adına hükümetin ivedi bir şekilde yeni politikalar üretmesi gerekmektedir. Gıda, elektrik ve ısınma giderleri ile başa çıkmak artık mümkün değildir.

Birleşik Kamu-İş Konfederasyonu olarak, elektriğin kamulaştırılması, zamların geri alınması ve maaşlara enflasyon farkının aylık ödenmesi için hükümete çağrı yapmak adına, 16 Nisan Cumartesi günü saat 13:30 Niğde Ömer Halisdemir Meydanı’nda basın açıklaması yapılacaktır. Niğde’de yapacağımız basın açıklamasına saygıdeğer basın emekçilerini davet ediyoruz."

Kaynak : www.istanbulgercegi.com - Dilfiraz Değerli

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları