loading
close
SON DAKİKALAR

Birleşik Kamu-İş: Memur-Sen, emekçileri parçalamakta AKP hükümeti kızgın demirle harlamaktadır!

Birleşik Kamu-İş: Memur-Sen, emekçileri parçalamakta AKP hükümeti kızgın demirle harlamaktadır!
Tarih: 20.04.2019 - 10:42
Kategori: Sendika

Birleşik Kamu-İş Konfederasyonu'ndan yapılan açıklamada, "Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından, Memur-Sen’e verilen desteği anlamakta zorlanıyoruz ve kabul edilemez buluyoruz" denildi.

Birleşik Kamu-İş'in açıklaması şöyle:

"Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından, Memur-Sen’e verilen desteği anlamakta zorlanıyoruz ve kabul edilemez buluyoruz.
31 Mart seçimlerinden sonra Memur-Sen’den binlerce istifa yaşandı. Bu istifaların devam etmemesi ve bir daha yaşanmaması için Cumhurbaşkanı Erdoğan, Memur-Sen’e destek çıktı.
Sözde konfederasyon Memur-Sen, politik duruşu ile emekçileri parçalarken, AKP hükümeti Memur-Sen’e verdiği destekle emekçileri kızgın demirle harlamaya devam edeceğini göstermiştir.
Bir milyona yakın kamu çalışanının nasıl üye olduğundan artık şüphemiz bulunmamaktadır.
Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, umarız bir daha ağzına “sendikal baskı”, ”sendikal kıyım”, ”şantaj” kavramlarını ve ifadelerini almaz. 
Ülkedeki tüm çalışanların kemer sıkma politikasına kurban gittiği, işçinin ve kamu emekçinin yaşam şartlarının zorlaştığı dönemde sessizliğini neden koruduğu daha iyi anlaşılmıştır.
Memurların neden yüzde üç buçukluk zam aldığını tüm kamu emekçileri öğrenmiştir.
Krizi örtmenin görevi ve toplu sözleşme masasında memuru satmanın görevi Memur-Sen’e verildi.
Bu anlayış Sendikal Mücadeleye ve Örgütlü Mücadeleye yakışmaz!
AKP hükümetinin övgülerini ve desteğini alarak sendikacılık yapanlara inat örgütlenme ve büyüme kararlılığını bir kez daha belirtiyoruz."

Kaynak : Vişne Haber Ajansı-www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları