loading
close
SON DAKİKALAR

Birleşik Kamu-İş, Toplumcu Düşünce Enstitüsü ve Edirne Belediyesi iş Birliğinde 100. Yılda Kamucu Tavır ve Geleceğe Bakış Toplantısı'nın 3.sünü Edirne'de gerçekleşecek

Birleşik Kamu-İş, Toplumcu Düşünce Enstitüsü ve Edirne Belediyesi iş Birliğinde 100. Yılda Kamucu Tavır ve Geleceğe Bakış Toplantısı'nın 3.sünü Edirne'de gerçekleşecek
Tarih: 24.10.2022 - 16:33
Kategori: Gündem

Birleşik Kamu-İş Konfederasyonu ve Toplumcu Düşünce Enstitüsü işbirliği ile Politika Üretme ve Değerlendirme Toplantılarının 3.sünü Edirne'de yapılacak. 26 Ekim 2022 Çarşamba günü Saat 17.00'da Atatürk Kültür Merkezinde

Toplantı 100. Yılda Kamucu Tavır ve Geleceğe Bakış; Siyaset ve Kamusal Alanın Dönüşü konuşulacak.

Toplantıda;

CHP PM Üyesi Gökhan Günaydın

CHP PM Üyesi Yaşar Seyman

Prof. Dr. Haluk Levent

Ekonomist-Gazeteci Ozan Gündoğdu konuşmacı olacak.

Bugün ülkemizde iç ve dış gelişmelerden kaynaklı olarak ortaya çıkan sorunlar her geçen gün derinleşmekte, daha da karmaşık hale gelmekte, geniş toplum kesimleri bu sorunlar karşında çetin ve amansız bir varolma mücadelesi vermektedirler.

Bu mücadelede, ülke sorunlarının altında yatan temel çelişkiyi oluşturan "kamucu politikalar - piyasacı tercihler" konusunun esastan ele alınması ve yönetim uygulamalarında kamucu yapılanma ve yaklaşımların hakim kılınması büyük önem taşımaktadır.

Bu süreçte "Toplumcu Siyaset, Kamucu Devlet, Özgürlükçü Toplum Düzenine" dayalı bir siyasal program, ülkenin karşı karşıya bulunduğu sorunları ve bu sorunlara ilişkin çözümleri anlamlı ve sürdürülebilir olarak kavrayan önemli bir siyaset seçeneğidir.

Birleşik Kamu-İş Konfederasyonu ve Toplumcu Düşünce Enstitüsü olarak bu siyaset anlayışının geliştirilmesi ve yaşama aktarılması amacı ile Politika Üretme ve Değerlendirme Toplantıları olarak bir dizi etkinlik planlamış bulunuyoruz.

Bu etkinliklerden geniş katılmlı olarak düzenlenen ilki 100. YILDA KAMUCU TAVIR ve GELECEĞE BAKIŞ başlığı ile 26 Ekim 2022 Çarşamba günü, saat 17:00-20:00'de Edirne'de Edirne Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilecektir.

Toplantıya ilişkin Program Akışı ekte olup, etkinliğe katılımınız, konuya ilişkin görüş ve yorumlarınız başlatılan çalışmaya değer katacaktır.

Birleşik Kamu-İş Konfederasyonu Genel Başkanı Mehmet Balık

Toplumcu Düşünce Enstitüsü Başkanı Nebil İlseven

"100. YILDA KAMUCU TAVIR ve GELECEĞE BAKIŞ"
26 Ekim 2022, Çarşamba ATATÜRK KÜLTÜR MERKEZİ Edirne Belediyesi/EDİRNE

17:00 - KARŞILAMA VE AÇILIŞ KONUŞMALARI
Nedim ZORAN; Birleşik Kamu-İş Konfederasyonu Edirne Temsilcisi
Egemen ILGIN: Öğretim Görevlisi
Mehmet BALIK; Başkan, Birleşik Kamu-İş Konfederasyonu
Fevzi PEKCANLI, CHP Edirne İl Başkanı
Recep GÜRKAN, Edirne Belediye Başkanı

18:00 - 19:15 "SİYASET VE KAMUSAL ALANIN DÖNÜŞÜ"
Gökhan GÜNAYDIN, CHP Parti Meclisi Üyesi
Yaşar SEYMAN, CHP Parti Meclisi Üyesi
Prof. Haluk LEVENT
Ozan GÜNDOĞDU

Panel Yönetimi: Nebil İLSEVEN, Toplumcu Düşünce Enstitüsü Başkanı
19:15 - 19:45 SORU CEVAP ve YORUMLAR
19:45 - 19:55 SONUÇ DEĞERLENDİRMELERİ

20:00 KAPANIŞ

 

Kaynak : wwww.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları