loading
close
SON DAKİKALAR

Birleşik Kamu-İş'ten Tunç Soyer’e ziyaret

Birleşik Kamu-İş'ten Tunç Soyer’e ziyaret
Tarih: 24.05.2019 - 15:03
Kategori: Sendika

Birleşik Kamu-İş Konfederasyonu'na bağlı sendikalar (Tüm Yerel-Sen, Eğitim-İş, Genel Sağlık-İş, Büro-İş) İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’i makamında ziyaret etti.

Ziyarete; İzmir İl Temsilcisi Tamer Yiğit Güler ile birlikte Tüm Yerel-Sen Sendikası İzmir 1 Nolu Şube Başkanı Bilal Altıner, Şube İdari Sekreteri Özkan Felek, Eğitim-İş Şubeleri adına 2 Nolu Şube Başkanı Ahmet Cangı, Yönetim Kurulu Üyeleri Cihan Cangöz, Mürvet Çetin, Tüm Yerel-Sen İzmir 2 Nolu Şube Yöneticileri Senem Köse Bektaş, Nazmiye Uysal ve Büro-İş Sendikası İzmir Şube Yönetim Kurulu Üyesi İrfan Yüca katıldı.

Ziyarette Birleşik Kamu-İş Konfederasyonu İzmir İl Temsilcisi Tamer Yiğit Güler, 31 Mart seçimleri sonrasında Türkiye’de yeni bir yapının oluştuğunu, 'İzmir Modeli'nin tüm Türkiye’ye yansıdığı ve özellikle Ankara, İstanbul, Antalya, Adana, Mersin gibi büyükşehirlerin de İzmir gibi sosyal demokrat bir yönetim anlayışı ile yönetilecek olmasının sevindirici olduğunu ifade etti. Güler, önümüzdeki süreçte Konfederasyona bağlı tüm sendikalarının demokratikleşme adına ellerini değil gövdelerini taşın altına koymaya hazır olduklarını belirterek, sürece destek olduklarını kaydetti. Güler, bürokrat atamalarında eşitlikten yana sosyal demokrat liyakata uygun kişilerin atanmasının İzmir’in vizyonunu daha üst seviyelere çıkaracağını da sözlerine ekledi.

SOYER: HALKIN BİZE 5 YILLIĞINA VERDİĞİ YETKİYİ İYİ DEĞERLENDİRMELİYİZ

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Tunç Soyer, 31 Mart seçimlerinde rakamsal olarak bir başarı kazanmadıklarını sadece halkın büyükşehirlerde kendilerine bir şans verdiğini belirterek, kazanılan büyükşehir, ilçe ve belde belediyelerinde beş yıllık süre içinde bu şansı iyi kullanmaları gerektiği vurgusunu yaptı.

Soyer, 23 Haziran’da büyük bir gönüllüler ordusu ile Ekrem İmamoğlu’na destek olmak için İstanbul’da olacaklarını da dile getirdi.

Ziyaret sonunda Tüm Yerel-Sen 2 Nolu Şube Mali Sekreteri Senem Köse Bektaş, Başkan Tunç Soyer’e çiçek takdim etti.

Kaynak : Vişne Haber Ajansı-www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları